Fésűs Nellyt lánya viselkedése miatt támadják

Sokak szerint Csenge tiszteletlen volt.

2021. szeptember 3., 13:46

Szerző:

A TV2 Totem című műsorában Fésűs Nelly lánya, Csenge a farkasok csapatát erősíti. A színésznő büszke lányára, ám az internet népe elárasztotta negatív üzenetekkel, mert nem tetszik nekik, ahogy a fiatal lány csapattársával, Völgyesi Gabival viselkedett.

Fésűs Nelly a pozitív üzenetek mellet, amelyben lányát dicsérik tévés szereplése miatt, szép számban érkeznek negatív vélemények is, ugyanis sokaknak szemet szúrt, hogy Csenge rosszul bánt a nála idősebb, tapasztaltabb és az őt legtöbbször támogató csapattársával, Völgyesi Gabival.

Sokan voltak, akik ironikusan írták, hogy büszke lehet a színésznő a lányára.

„Büszke lehetsz a lányodra… egy 44 éves nővel így viselkedni, aki az anyja lehetne, azért mert szétszórt és mindig várni kell rá”

– utalt írásában az egyik kommentelő Völgyesi Gabira. Nelly erre csak annyit reagált, hogy továbbra is büszke Csengére, és gyorsan védelmére keltek rajongói is további pozitív üzenetekkel.

„Abszolút büszke lehet. Csenge a mai tizenévesek közt olyan ritka kivételt képez intelligenciában, igényességben, fittségben, kitartásban, amit sok idősebb megirigyelhetne. Nem mellesleg még szépségben is kenterbe ver mindenkit. Az meg, hogy egy 44 éves nő versengeni próbál egy 18 éves fiatal lánnyal; önmagában is röhejes”

– jött a válasz a szimpatizánsoktól, mire tovább folytatódott az üzenetváltás az ellentétes véleményen lévők között.

„Ez tényleg így van! Ezzel egyetértek, szerintem is egy nagyon talpraesett, szép lány. De az is igaz, hogy nagyon tiszteletlen vele… meg miért akar vele versengeni, amikor együtt versenyeznek? Pont az, hogy Gabi dicséri”

– válaszolta a Csengéről az első éles kritikát megfogalmazó néző.

Völgyesi Gabi szerdai kiesésével azonban úgy tűnik, egy időre elcsendesedett a vita Fésűs Nelly Instagram-oldalán. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)