Horrorvideó: Fekete László fiának így szakadt el az Achilles-ína

Fekete László erősember fia, Fekete Miklós a nyáron az HBO Max realityjében tűnt fel, most balesetéről és kórházi élményeiről számolt be.

2023. október 9., 10:26

Szerző:

Akik nézték A híd című realityt a nyáron az HBO-n, azoknak már biztosan ismerős Fekete Miklós erősember, aki a hasonló foglalkozású Fekete László fia. Akik nem nézték, azoknak kikerestük az alábbi ajánlót.

Fekete Miklóst a közösségi médiában is sokan követik, az Instagramon kis híján tízezren, a YouTube-on pedig több tízezres nézettséggel bírnak a videói. Ez utóbbi platformon tette közzé az erősember legutóbbi videóját, amiben arról számol be, hogy súlyos sérülést szenvedett, ezért kórházba került.

Az alábbi videóban 5:00-nél kezdődik az a rész, ahol Fekete Miklós megpróbál felemelni egy hatalmas gumiabroncsot. Az erőlködés közben egyszer csak hallatszik egy pattanás, majd a férfi elesik és nem tud többet felkelni. Amint maga is felhívja a figyelmet: bár vér nem folyik a videóban, azért igencsak felkavaró felvétel ez.

Fekete Miklóst a baleset után kórházba került, meg kellett műteni, és egyelőre nem lehet tudni, valaha képes lesz-e folytatni a sportot-edzést úgy, ahogy azt eddig tette. A férfi a következőket mondja a videóban:

„egy pillanatra nem fordult meg a fejemben, hogy magamat sajnáljam. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy ennél sokkal komolyabb sérülések is érhetnek. Fokozottan sérülésveszélyes sportág. Ezt az ember, ha sokáig pedzegeti, ha sokáig feszegeti a határait, előbb-utóbb be fog következni egy sérülés.”

(Kiemelt kép: HBO Max/A híd)