Az RTL egykori sztárja nagy bejelentést tett: a vállalkozása csődbe ment, külföldre költözik

Fajt Alex az RTL-en az Éjjel-nappal Budapestben tűnt fel, most az HBO realityjében, A hídban lehetett őt látni.

2023. szeptember 18., 09:44

Szerző:

Az Éjjel-nappal Budapest sztárjaként lett országosan ismert az RTL-ről Fajt Alex, akivel idén nyáron az HBO Max nézői ismerkedhettek meg újra, még közelebbről: a fiatalember most A híd című realityben mutatta meg magát.

A hétvégén azonban Fajt Alex Instagramján egy olyan sztori jelent meg, amiben a realitysztár-influenszer arról ír, hogy 2 hét múlva külföldre költözik, ezért el szeretné ajándékozni a ruháit, amiket nem tud magával vinni. A bejelentés-felhívás ezek után téma lett a Redditen, ahol azt is megjegyezték, hogy nemrég mintha bezárt volna Fajt Alex vállalkozása, az Eatalia, ami pedig nemrég bővült egy második étteremmel.

Minderre maga az érintett kommentben válaszolt a közösségi oldalon, megerősítve, hogy valóban bezárt a pizzázó:

„az éttermeim az inflációnak és rengeteg rossz döntésnek hála csődbe mentek, bezártak.”

Arról, hogy pontosan hova költözik, Fajt Alex csak ennyit árul el:

„EU-n belül maradok, majd lesznek TikTokon tartalmak.”

Ha már a TikTok került szóba, ezen a platformon egyébként Fajt Alex a transzneműségével kapcsolatban is rendszeresen oszt meg videókat, az alábbi jelenleg a legfrissebb példa.

@fajtalex Replying to @Csongor remélem tudtam segíteni, hajrá a tapeléssel! ☺️💪🏼🫶🏻 ha van még kérdés vagy tipp érdekelne írjátooook ide kommentben! ❤️ #foryou #transgender ♬ Summertime Sadness (Wren Remix) - Wren

De természetesen az Instagramon is lehet követni őt.

(Kiemelt kép: Fajt Alex Instagramja)