Gálvölgyi János szívszorító vallomást tett: így változtatta meg egy életre a betegsége

Gálvölgyi János májusban került kórházba.

2023. szeptember 22., 14:01

Szerző:

Gálvölgyi János volt az Adom a napom című VIASAT3-as tévéműsor eheti utolsó vendége. A színész többek között arról beszélt Geszti Péternek, hogy milyen súlyos autóbalesete volt még régebben:

„harmadikként álltam a lámpánál és mentem volna hazafelé. Amikor kifordultam a zöld lámpánál, tiszta erőből belém jött egy nő, akivel egy kisbaba is volt. Feltehetőleg a telefonját használta éppen, amitől megőrülök, mert semmiből nem állna, hogy a telefonját elrakja. Totálkáros lett a kocsim. Kirepültem az autóból, amikor magamhoz tértem, nagy nehezen visszagyalogoltam, és akkor azt mondta a nő, hogy maga jött ki a piros lámpánál, ekkor kihívtuk a rendőrséget.”

A 75 éves színészlegenda arról is beszélt, hogy régen gyakran hipochonderként viselkedett, de ahogy idősödött, ez megváltozott. Különösen nagy hatással volt rá, amikor idén májusban kórházba került. Azt mondja, azóta másképpen gondolkodik az életről és a betegségekről:

„elengedtem az aggódást. Azt, hogy »jaj, mi lesz?!«, mert egyszer úgyis lekapcsolják a villanyt, és kész. Néha ugyan van bennem egy kis feszültség, de ennyi. Ezt leszámítva mindent ott folytattam, ahol abbahagytam, de nem is tehetnék mást, hisz’ ami velem történt, bárkivel, bármikor előfordulhat. A bakteriális fertőzés nagyjából olyan, mint a tégla az utcán, ami most éppen az én fejemre esett!”

Az Adom a napom jövő heti vendégei Majoros Hajnalka, Wossala Rozina, Csonka András és Fluor Tomi lesznek.

(Kiemelt kép: Gálvölgyi Dorka Facebook-oldala)