Fekete Dávid büntetőperében hatalmas fordulat várható

Közeleg Fekete Dávid következő tárgyalása, és állítólag már lehet tudni, mi hangzik majd el a bíróságon.

2023. június 16., 11:55

Szerző:

Jó ideje zajlik Fekete Dávid büntetőtárgyalása. Az egykori megasztáros énekest csalással és sikkasztással vádolja az ügyészség, amivel összesen 322 millió forint kárt okozott a vádirat szerint. Fekete Dávid azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan, sőt, bizonyítékot is mutatott arra, hogy kényszer hatása alatt írta alá azokat a szerződéseket, amik végül autókereskedése bukásához vezettek.

Az énekes ügyéről jól ismert, hogy amikor az ügy kipattant, előzetes letartóztatásba került, és kb. 14 hónapot töltött már a börtönben. Amikor kiengedték, akkor házi őrizetbe került, így a lakását csak egy héten egyszer hagyhatja el, hogy dolgozni menjen.

Nos, a Ripost című lap úgy tudja, hogy az énekes nagy előterjesztésre készül a következő tárgyalásán, ami júliusban lesz, még a nyári ítélkezési szünet beállta előtt. Fekete Dávid, illetve az ügyvédje arra nézve szeretne indítványt előterjeszteni az értesülések szerint, hogy hadd védekezzen szabadlábon – azaz a házi őrizet feloldását szeretné elérni. Ez azt jelentené, hogy nemcsak a munkába mehetne el heti egyszer a lakásáról, hanem bármikor szabadon mozoghatna az országban.

Nem áll fenn ugyanis a szökés veszélye Fekete Dávid esetében, hiszen a családja és a munkája is Magyarországhoz köti: ikerfiait rendszeresen látogatja, és szórakoztatóipari karrierjét is folytatja, igaz, egyelőre csak a közösségi médiában, de ott rendszeresen énekel a követőinek.

Néhány hét múlva kiderül, marad-e a házi őrizetben Fekete Dávid.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)