Anettkáról, a Budapest TV legendájáról megdöbbentő dolog derült ki

Anettka provokatív műsoraival lett híres, de 10 éve már a nyilvánosságtól visszavonultan él.

2023. július 3., 08:24

Szerző:

Fehér Anett 50 éves lett, és ez a név lehet, hogy önmagában nem mondana önnek sokat, de a fenti fotóról és az Anettka művésznévről biztosan önnek is beugrik az ezredforduló utáni időszak rengetegszer kritizált, de hatalmas nézettséget és hírverést produkáló műsorvezetőnője.

Nos, a tévés legenda tíz éve visszavonultan él, a fenti kép sem friss róla, hanem 2005-ös. Utoljára Terry Black 2019-es temetésén mutatkozott nyilvánosan, de akkor sem nyilatkozott. Születésnapja alkalmából azonban a Blikk című lap munkatársa utánajárt, hogy mi történt Anettkával az utóbbi években, és az egykori műsorvezetőnő édesanyja hatalmas hírrel szolgált:

„tavaly februárban Anettnek kisfia született, aki hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete, a kisfia tölti ki a napjait. A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért. Jelenleg is külföldön vannak, ott ünneplik hármasban Anett ötvenedik születésnapját.”

Emlékezetes, hogy Anettka 2005-ben kötötte az első házasságát, méghozzá a nála tizenhat évvel idősebb Forgács Rezsővel, akinek ez a hetedik házassága volt. Három évig tartott a kapcsolatuk, amikor Forgács Rezső váratlanul elhunyt. Anettka ezután hosszú ideig gyászolt, de végül újra rátalált a szerelem, és új férjével gyermeket vállaltak. 48 évesen született meg a műsorvezetőnő első gyermeke – a múlt héten Naomi Campbellről érkezett hasonlóan örvendetes hír.

Anettka életét most teljesen kitölti az anyaság, nem tervezi, hogy visszatér a médiába.

(Kiemelt kép: Máté Krisztián – dfp.hu)