A Farm VIP-ben súlyos fenyegetés hangzott el: Nem a szívedet fogom összetörni!

A Farm VIP szállítja továbbra is a drámát: most, hogy Szabyest kiesett, más versenyzők folytatják a viszálykodást, egy kemény fenyegetés is elhangzott.

2023. december 21., 10:43

Szerző:

A Farm VIP tegnap esti része tartalmazott egy furcsa játékot: a versenyzőknek vörös cserépszíveik voltak, és egy önismereti játékban aki nyert, az a vesztesek szívei közül törhetett össze egyet egy jó nagy kalapáccsal.

Rippel Ferenc frissen ejtette ki Szabyestet, és úgy tűnik, megtalálta a következő célpontját. Már korábban is volt közöttük ellentét Vajda Johnny influenszerrel, aki  ki is választotta az artistát, hogy összetörje a szívét a kalapáccsal. Amikor a fiatalember a cseréptörésre készült, Rippel Ferenc a következőket mondta az alábbi videó szerint:

„én nem a szívedet fogom összetörni!”

Demcsák Zsuzsa műsorvezető a fenyegetés hallatára azt a kérdést tette fel, hogy hanem akkor mit, amire meg is jött a válasz:

„a testét!”

A kigyúrt influenszer erre összetörte azt a bizonyos szívet a kalapáccsal, majd Demcsák Zsuzsa kérdésére reagált a fenyegetésre a következőkkel:

„jaa, hát állok elébe. Tegnap is mondott már hasonlót, végülis másként döntött, amikor olyan helyzetbe került, hogy megtehette volna.”

Rippel Ferenc erre megtoldja a fenyegetést a következőkkel, utalva arra, hogy kiejtette Szabyestet:

„taktikai döntést hoztam tegnap, kiszanáltam a leggyengébb láncszemet. Johnnyt későbbre tartogatom, hogy felfaljam.”

Alább tudja megtekinteni a rendkívül feszült jelenetet.

Ha kíváncsi arra, hogy ezek után hogyan folytatódik a reality, a TV2 a következő előzetessel csábítja önt a képernyő elé ma estére.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)