Rippel Ferenc trágár kirohanása azután, hogy Szabyestnek nem sikerült őt kiejtenie: Kis szarkeverő! – videó

Rippel Ferenc és Szabyest párbajozott a Farm VIP-ben, és miután az utóbbi esett ki, az előbbi megmondta a magáét.

2023. december 20., 10:36

Szerző:

A fináléhoz közeledik a Farm VIP a TV2-n, de Szabyest már nem lesz ott a végén, mert Rippel Ferenc kiejtette. Az 52 éves artista enyhén szólva nem népszerű csapattársai körében, így őt választották ki, hogy párbajozzon. Rippel Ferenc választhatta meg, hogy ki legyen az ellenfele, Szabyestet választotta. Ezek után az énekes döntötte el, hogy erősségi, ügyességi vagy logikai játékban mérjék-e össze a tudásukat. Szabyest a logika mellett döntött, de kikapott.

A játékosok többsége nem is igazán leplezte a csalódottságát, hogy Rippel Ferenc maradt a versenyben, az artista mindenesetre jól megmondta a magáét Szabyestről a kiesés után. Ez már a ma esti adás előzeteséből derül ki, amiben Rippel Ferenc a következőket mondja:

„kiderült, hogy Szabi taktikus kicsit eltaktikázta magát, mert logikában hívott ki, és így is elpicsáztam, kis szarkeverő volt.”

Rippel Ferenc a következőket is mondja fenyegetőleg:

„előbb-utóbb mindenki sorra kerül, egyesével fogok mindenkit… remélem, mindenkivel meg tudok mérkőzni! Bármelyik területen választotok is, maximális erőt fogok beleadni, függetlenül attól, hogy az nagydarab, magas, erős, alfahím, vagy kicsi, alacsony, lány.”

Alább lehet megnézni az előzetest.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)