Farkasházy Tivadar keményen beszólt Fábry Sándornak: Elszörnyedtem

Farkasházy Tivadar most egy másfélszobás garzonban él beteg feleségével, friss interjújában azt mondja, csak Fábry Sándorra haragszik.

2023. december 22., 07:43

Szerző:

Farkasházy Tivadar nagyinterjút adott a Blikknek, amiben a 77 éves humorista visszatekint a karrierjére, valamint arról mesél, hogyan él most. A Rádiókabaré és a Heti hetes egykori sztárja egy ideje Balatonfüredre költözött, ahol egy másfél szobás garzonban élnek ketten a feleségével, Mimivel. Farkasházy Tivadar neje súlyos beteg és ápolásra szorul, erről a humorista a következőképpen beszél:

„két éve ápolom Mimit, miatta költöztünk ide, ebbe a másfél szobás garzonba. Úgy érzem, itt vagyunk a legjobb helyen. Amikor kérdezik, hogy vagyunk, Molnár Ferenc haditudósítását idézem, amikor is két félkarú katona mossa egymás kezét a kútnál.”

Farkasházy Tivadar azt mondja, a felesége a betegsége ellenére sem vesztette el jó kedélyét, de a humorista azt is elmondja, hogy bármit megadna vagy megtenne azért, hogy Mimit újra egészségesnek láthassa.

Karrierjére visszatekintve a Hócipő atyja a következőket mondja:

„sok mindent átértékeltem magamban. Például azt tanácsolnám mindenkinek, hogy ne fedezzen fel senkit, mert nem hálálják meg.”

Erre reagálva a humorista megkapja a kérdést, hogy van-e egy konkrét személy, akire haragszik. Farkasházy Tivadar erre a következőket mondja:

„egy emberre igazából, Fábry Sándorra. Volt némi részem abban, hogy sikeres lett. Rég volt. Jó volt vele sokáig, sok mindent köszönhetünk egymásnak, de már nem keresem a társaságát. A közelmúltban véletlenül belehallgattam a Rádiókabaréba, és elszörnyedtem. Fábry, mint egy miskároló késsel, kiherélte ezt az egykor oly népszerű, nekem szerelemgyereknek számító műsort. Azért is fájdalmas ez, mert a pesti kabaré, Nagy Endrével és a nagy elődökkel, immár 110 éves. Aztán látjuk, halljuk, mi lett belőle.”

Ha kíváncsi arra, hogy Farkasházy Tivadar min szörnyedt el annyira, hallgasson bele mondjuk a következő videóba.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Heti hetes)