Lang Györgyi búcsúztatója különleges helyszínen lesz, szokatlan kérést intéztek a gyászolókhoz

Nyilvános temetést nem tartanak, Lang Györgyitől ezen a megemlékezésen lehet majd végső búcsút venni, a dátum is megvan.

2023. május 31., 13:03

Szerző:

Másfél hete, 66 éves korában meghalt Lang Györgyi színész-énekesnő. A Pa-dö-dő együttes tagja nem akart a szó hagyományos értelmében vett temetést, így ilyet nem is tartanak majd neki. A búcsúztatóról egy közeli ismerőse a múlt héten a következőket mondta:

„nem lesz temetése, legalábbis a hagyományos értelemben vett, nyilvános temetése nem. Elbúcsúzunk majd tőle, de úgy, ahogyan ő szerette volna, vidáman, nevetve, sztorizgatva.”

Nos, ennek a bizonyos búcsúztatónak megvan a helye és az időpontja, amint azt az alábbi, Falusi Mariann által közzétett meghívóból kiderül.

„Kedves barátaink! Búcsúzzunk el közösen Györgyitől úgy, ahogy ő akarná. Találkozzunk 2023. június 13-án, kedden 19 órakor a Fővárosi Állatkertben, a Főkapu téren, és emlékezzünk rá együtt, vidáman. Gyertek színes ruhában, és kérünk benneteket, ne hozzatok virágot – az erre szánt összeget utaljátok át bármelyik civil szervezetnek, amiről úgy gondoljátok, hogy Györgyi is egyetért a céljaival. A közleménybe írjátok be: Lang Györgyi nevében. Gyertyát se hozzatok – Györgyi sem szeretné, és az Állatkert területén nem is szabad meggyújtani. A búcsúzás 20 óráig tart. Várunk titeket! Falusi Mariann”

– olvasható az alábbi posztban.

Falusi Mariann korábban az alábbi képpel búcsúzott Lang Györgyitől, akivel ketten alkották a nagy sikerű Pa-dö-dő együttest.

(Kiemelt kép: Falusi Mariann Instagramja)