Ez a 3 legkegyetlenebb csillagjegy

Velük nem éri meg összetűzésbe keveredni.

2021. július 13., 13:20

Szerző:

Bika

A Bika rendkívül békés és barátságos csillagjegy, a türelme pedig szinte végtelen, de csak szinte. Egyszer-egyszer nála is betelik a pohár, akkor viszont elképesztő haragra gerjed. Ha úgy érzi, igazságtalanok vele vagy megbántják, akkor bosszút áll, méghozzá könyörtelenül. Ilyenkor eltűnik a szelíd, emberszerető énje, és csakis az lebeg a szeme előtt, hogy fájdalmat okozzon annak, aki őt bántotta.

Oroszlán

Bár az Oroszlán kifejezetten barátságos és nagyvonalú, azért nem kevés olyan szituáció van, amikor ez a jegy is be tud keményíteni. Leginkább akkor válik könyörtelenné, ha megkérdőjelezik a tudását, hozzáértését, tekintélyét. Ha pedig egy Oroszlán azt érzi, sarokba van szorítva, vagy valaki át akarja verni, ott kő kövön nem marad. Főleg igaz ez a jegy első szakaszában születettekre. 

Skorpió

A Skorpió zseniális emberismerő és nagyon jó manipulátor, épp ezért pontosan tudja, hogy kinek mi a gyengepontja, mi fáj a legjobban. Ha pedig a céljai úgy kívánják, ezzel a tudással vissza is él. Ráadásul kifejezetten sértődékeny típus, így nem nehéz egy Skorpiót feldühíteni, amit garantáltan hosszú és fájdalmas bosszúhadjárat követ majd.

 

(Kiemelt kép: Shutterstock)