Eszenyi Enikő nagy titkot árult el a külsejével kapcsolatban

Ha kíváncsi arra, Eszenyi Enikő 62 évesen mitől van ilyen formában és hogy lehet ilyen feszes az arcbőre, olvasson tovább!

2023. október 26., 12:12

Szerző:

Eszenyi Enikő és táncpartnere, Hegyes Berci is szerepelnek a hot! magazin legfrissebb számában. Bár a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt más témáról is sokan szívesen hallgatnák, a téma ezúttal elsősorban a TV2 táncos-celebes reality-vetélkedője, a Dancing with the Stars.

Az interjúban szóba kerül, hogy hogyan tartja magát Eszenyi Enikő ennyire formában, hiszen nem kis fizikai teljesítmény ezeknek a koreográfiáknak az elsajátítása-bemutatása – és ehhez hozzájön, hogy a színésznő az eddigi 4 évad legidősebb versenyzője.

„Mindenkinek ajánlom, hogy mozogjon, ha csak kicsit is: megéri. Egy hosszabb séta csodákra képes. Nagyon sok kedves üzenetet kaptam hölgyektől és uraktól, hogy erőt adtam a táncommal, és motiválom őket; ez is volt a célom. Ha rendezek, akkor elég sokat ülök, és ez az, ami a legveszélyesebb! Ezért most, amikor Prágában dolgoztam, próba után mindig hatalmas sétákat tettem a városban. Nagyon imádtam! Otthon is szoktam tornázni, de előfordul, hogy fitneszteremben is megfordulok. Ami viszont állandó, azok a hosszú séták”

– derül ki, hogy őnála is a rendszeres mozgás az egyszerű és nagyszerű megfejtés.

Illetve, ami az arcbőrt illeti, a következő:

„van egy nagyon jó »gépem«: amikor túlnő az uborkánk, és nagyon nagy lesz, kettévágom, és beindítom az »uborkagépet«. Ezt berregtetem az arcomon. A hatás csodálatos, feszesíti a bőrt.”

Eszenyi Enikőék legutóbbi táncából az alábbi poszt tartalmaz egy részletet.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)