Eszenyi Enikő rekordot döntött és a Mokkában elárulta, mit kellett lemondania a Dancing with the Stars miatt

Eszenyi Enikőt a táncpartnere Enci művésznőnek szólítja.

2023. szeptember 15., 11:38

Szerző:

Olyan vendég járt péntek reggel a Mokka című műsorban, aki már jó régóta nem (vagy talán még soha): Eszenyi Enikő. Ha ön azt várja, hogy a színész-rendezőnő most végre hozzászól a személye körül évek óta dúló vitákhoz, akkor csalódni fog. A beszélgetés témája kizárólag a Dancing with the Stars, és a Vígszínházban kirobbant botrány annak ellenére sem kerül szóba az interjúban, hogy Eszenyi Enikőt nyilván azért is kérték fel erre a műsorra, mert a vele szemben felhozott vádak miatt rengeteget szerepelt a hírekben az elmúlt időszakban.

A 62 éves, Kossuth- és Jászai Mari díjas színésznő partnere a celebes-táncos show-vetélkedőben Hegyes Berci lesz, ő szintén elkísérte Eszenyi Enikőt a műsorba, sőt, fel is köszöntötte névnapja alkalmából. Az életkor fel is merül témaként a beszélgetésben, ugyanis Istenes László műsorvezető említi, hogy ő 56 évesen volt játékos a Dancing with the Stars legelső évadában, és ezzel mostanáig ő volt az eddigi magyar évadok legidősebb versenyzője. Ezt a rekordot dönti most meg, ezt a címet veszi most át Eszenyi Enikő, aki viccel is ezzel az interjúban, hogy milyen szívesen lenne újra 56 éves.

Azzal kapcsolatban, hogy mennyire örült a felkérésnek, és milyen hamar igent mondott rá, a következőket meséli:

„Prágában rendeztem, és egyik délután csöngött a telefonom, és nagyon-nagyon boldog voltam, amikor az Andor felhívott. Tényleg. Ott még nem mondtam igent, de már azt gondoltam, hogy igen, mert egyeztetnem kellett. Ebben az időszakban volt egy rendezésem külföldön, és azt le kellett mondanom.”

Hegyes Berci az interjúban bevallja, hogy izgult, milyen lesz Eszenyi Enikővel dolgozni. Nyilván önnek is lenne tippje, hogy a férfi miért izgult Eszenyi Enikővel kapcsolatban, de a táncos ehelyett azt mondja, hogy azért volt „betojva”, mert „Enci művésznő” személyében egy sokszorosan díjazott színésznőt kell megtanítania táncolni. Eszenyi Enikőről egyébként köztudott, hogy remekül táncol, régebben egy tangóalbumot is kiadott. A teljes interjút alább lehet megtekinteni.

És itt egy videóklip 1999-ből, azaz Eszenyi Enikő tangós korszakából.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)