Durva dologgal vádolják Rácz Jenőt és terhes feleségét

Rácz-Gyuricza Dóra azonban nem hagyta magát, reagált a vádakra.

2022. február 13., 10:40

Szerző:

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra legutóbb a Story magazinnak beszéltek a babavárásról és arról, hogyan is tervezik a szülést. Mint kiderült. a Dr. Rose Klinikán születik majd a kicsi. A Bors számításai szerint nagyjából 2 millió forintba kerül a magánkórház szolgáltatása, amiért cserébe viszont a legjobb ellátástban részesül a kismama luxuskörülmények között. 

Az interjúból az is kiderül, hogy Dóri apás szülést szeretne, de férje mellett nővére is mindenképpen ott lesz a szülőszobában vele. Emiatt kezdték most el támadni a párt, sokan úgy nyilatkoztak, hogy csak pénz kérdése az, hogy még a Covid-szabályokat is áthághassa valaki. Hiszen jelenleg a legtöbb kórházban maximum egy személy lehet a kismamával a szülés ideje alatt. 

„Azért is választottuk azt a magánkórházat, ahol szülni fogok, mert garantálni tudják, hogy Jenő bent lehet. Testvérem pedig profi dúla, aki nekem fog segíteni a szülés közben, nem pedig csak nézelődő. Nem a pénzen múlik minden, csak ne fogadd el a helyzetet, amibe kerülsz, ha nem vagy vele elégedett, és keresgélj tovább”

– vágott vissza a vádakra a kismama.

További érdekes részletek Rácz-Gyuricza Dóra terhességével kapcsolatban:

Durván támadják Rácz Jenő feleségét, frappánsan vágott vissza a kismama

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra intim részleteket vallott be a gyerekvállalásról

Rácz-Gyuricza Dóra egy olyan helyzetet posztolt, ami kommentelők szerint veszélyes lehet a várandós nőkre

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagram-oldala)