Drake 1 millió dollárt veszített, pedig Argentinára fogadott

Úgy tűnik, hogy Drake nem tud szünetet tartani, ha a világbajnokságra való fogadásokról van szó. A kanadai rapper 1 millió dollárt veszített, miután Argentína hosszabbítással győzött Franciaország ellen.

2022. december 24., 09:46

Szerző:

 Ez csak a legutóbbi a Drake által elszenvedett vb-veszteségek sorában. A rapper ugyan még nem az online sportfogadás előnyeit használta ki, sok sztár van, aki már online fogad. Múlt héten 100 000 dollárt vesztett, amikor Portugália legyőzte Ghánát. Előtte pedig 60 000 dollárt veszített, amikor Németország legyőzte Ronaldo portugál csapatát a torna nyitómeccsén.

Drake 1 millió dolláros fogadása Argentínára, hogy megnyeri a 2022-es FIFA-világbajnokságot

A kanadai rapper Drake egymillió dolláros fogadást tett Argentínára, hogy megnyeri a 2022-es FIFA világbajnokságot. A fogadás arra utal, hogy Drake bízik a spanyol nyelvet beszélő országban futballkultúra jelenlétében és abban, hogy a csapat évek óta tökéletes munkánkat végez. Az argentinok több alkalommal nyertek már jelentős mérkőzéseket az elmúlt évtizedekben, mint például az 1978-as és 1986-os FIFA Világbajnokságokat, de az argentin csapat nem vett részt a nagy tornán 2018-ban. Bizonyítottan tehetséges és lelkes csapatot sikerült összehozniuk idén, amelynek reményei szerint befejezik Drake immmpresszív fogadását.

Argentína nemrég győzött Brazília ellen az elődöntőben

Argentína lenyűgöző teljesítményt nyújtott Brazília ellen a Copa América elődöntőjében, és végül izgalmas csatában győzelmet aratott. Dani Alvesnek nagy lehetősége volt arra, hogy a mérkőzés korai szakaszában előnybe hozza Brazíliát, de a Thiago Silva által szabálytalanul megítélt és érvénytelenített szabálytalanság miatt a saját szurkolóik gúnyolódtak. Argentína kihasználta ezt a kudarcot, és az egész mérkőzésen lendületesen nyomult előre. Lionel Messi remekül vezette csapatát, és előkészítette Lautrero Martinez gólját, amivel megpecsételték győzelmüket. Az argentin szurkolók számára örömteli esemény volt, hiszen csapatuk bejutott a döntőbe, ahol Chile ellenfelei lesznek, és remélik, hogy véget vethetnek az 1993 óta tartó szárazságnak!

Drake reakciója a fogadás elvesztésére

Drake reakciója csapata bajnoki vereségére a sportmédia világában és a szurkolók körében egyaránt a viták középpontjába került. A lelkes sportrajongó Drake-et látták, amint a mérkőzés alatt a bírókkal kiabált és a játékosokkal vitatkozott, valamint egy egyedi Raptors-mezt viselt, amely félig fekete-arany színű volt - feltehetően ezzel szeretett csapata bajnoki reményeinek temetésére utalva. A dudaszó elhangzása után is egyre lehangoltabbnak tűnt, a kétségbeesés kifejezésével az arcán vette le a mezét. Egyértelmű, hogy Drake-nek valóban fontos volt csapata sikere, és személyesen vette a vereséget. Reakciója talán meglepett néhány megfigyelőt, de számunkra is újra megmutatta, hogy mennyire szenvedélyes, ha az általa támogatott csapatokról van szó.

Mennyi pénzt veszítettek más hírességek fogadásokon

Az utóbbi évtizedek során több híresség is nagy mennyiségű pénzt veszített szerencsejátékokon, mint például:

  • Humphrey Bogart
  • Mae West
  • Charlie Chaplin

Egyes információk szerint, Humphrey Bogart több mint hétmillió dollárt fektetetett be a játékba az utóbbi évtizedek során, valamint egy Oscar-jelölt producer is körülbelül ötmillió dollárt bukott lóversenyen. A sztár Mae West állítólag tízmillió dollárt veszített kaszinó játékokban, miközben Charlie Chaplin állítólag mínusz egymillió volt az utolsó mutatásai előtt. Láthatjuk tehát, hogy a villognak és pezsgőnek hangozó celebvilágban sokak szenvedtek nagy veszteségeket fogadásokban.

Mit csinálhatott volna Drake az 1 millió dollárral, ha nyer

Drake abban az esetben, ha szerencséje van és megszerezte volna a félmillió dollárt, nagyon kreatív lehetőségeket kellett volna találnia annak elköltésére. Voltak volna hosszú távú befektetési opciók, amelyek jelentősen hozzájárulhattak volna egy jövedelmezőbb jövőhöz. Valószínűleg azonban tudta volna, hogy segítsen másoknak is, és nem csak magának - legyen az egy állami vagy nem-profit alapítvány vagy egy nonprofit szervezet. Ha ő lett volna a gazdagabb új Drake, élvezhette volta a luxussal és vehetett életminőségét magasabb szintre. De biztosan megtekintette volna mások életét is, akiknek felemelkedését támogathatta volna.

Drake egymillió dolláros vesztesége Argentína Brazília elleni győzelmén a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében csak csepp a tengerben más hírességek szerencsejáték-veszteségeihez képest. Bár sokak számára ez nagy összegnek tűnhet, Drake számára ez csupán egy tanulság és egy anekdota, amit a bulikon el lehet mesélni. Valójában sokkal rosszabbul is járhatott volna a pénzzel, ha megnyeri a fogadást - például az egészet luxuscikkekre költötte volna, vagy rosszul fektetett volna be. Te mit csináltál volna egymillió dollárral, ha megnyered Drake fogadását?

(x)