Donald Trump megfeledkezett felesége létezéséről, Melania Trump dühös

Donald Trump a büntetőpere közepette elég furán viselkedett.

2023. április 6., 11:51

Szerző:

Büntetőeljárás indult Donald Trump ellen, és az egykori amerikai elnök beszédet is mondott, miután vallomást tett, azt állítva, hogy nem követett el semmi büntetendőt.

Kedd este Donald Trump a floridai Mar-a-lagóban is mondott egy beszédet, amiben megköszönte a családjának a támogatást, illetve mindenki másnak is, aki kiállt mellette.

„Van itt egy fiam, aki remek munkát végzett és van egy másik fiam is itt, aki szintén remek munkát végzett; és Tiffany és Ivanka. És egy napon Baron is nagyszerű ember lesz. Ő magas és okos. De csodálatos családom van, és mindannyian remek munkát végeztek, aminek nagyon örülünk”

– mondta Donald Trump, és a People magazin kiemeli, hogy sokaknak feltűnt, mennyire furcsa, hogy az egész családon név szerint végigmegy, csak a feleségét, Melania Trumpot nem említi.

Ennek nyomán újra lábra kaptak a találgatások, hogy vajon nem romlott-e meg az egyébként sem túl harmonikusnak tűnő viszony a volt elnök és 24 évvel fiatalabb felesége között. Melania Trump sem férje vallomástételekor, sem a beszédnél nem volt jelen. Egy bennfentes a következő szavakkal írja le az egykori First Lady jelenlegi életét:

„Melania a saját életét éli, és jól elvan Mar-a-Lagóban, ahol olyan emberek veszik körül, akik szeretik őt és sosem beszélnek a valóságról, nem említik a férjével kapcsolatos rossz dolgokat.”

Ettől még a forrás szerint Melania Trump természetesen dühös a férjére, hiszen az egész büntetőügy végső soron abból lett, hogy Donald Trump megcsalta a nejét Stormy Danielsszel, majd pénzt adott neki a hallgatásáért.

(Kiemelt kép: Melania Trump Instagramja)