Dobó Ági villantott, rajongói nem értékelték melltartó nélküli öltözékét

A 33 éves, kétgyerekes anyuka reagált is a kritizáló kommentekre.

2021. október 22., 11:33

Szerző:

Dobó Ágit eddig nőies, csinos, de viszonylag visszafogottabb darabokban láthattuk megjelenni különböző médiaeseményeken. A Konyhafőnökből is ismert szépségkirálynő kedden azonban egy extrémebb szettet választott a Joy Social Media Awardsra, amivel kiverte a biztosítékot rajongóinál. A 33 éves, kétgyermekes édesanya az Instagramon osztott meg két fotót, amik a díjátadón készültek róla.

Az eseményre egy elegáns, fehér, Benes Anita által tervezett Dalaarna kiskosztümöt választott, amiben nem is lenne semmi meglepő, ha lett volna a blézer alatt egy felső is, vagy legalább egy melltartó. A kabátka ugyanis nem takart túl sokat Dobó Ági melleiből, ami annyira felháborította a rajongóit, hogy a bejegyzést hamar elözönlötték a negatív kommentek.

„Ízlésesebb lett volna alávenni valamit.” „Hiányzik egy top!” „Lehet én vagyok már túl „anyuka”, de ez nem való már egy anyukának... nem rosszból, de annyira szép és csinos nő vagy… ez a szett szerintem nem te vagy” „Kétgyermekes anyukának nem ízléses!!!” „Ezekkel a lógó mellekkel kicsit előnytelen volt ez a szett!”

Érkeztek az ilyen és ehhez hasonló nem túl kedves kritikák, de Dobó Ágit sem kellett félteni, megvédte magát támadóival szemben. Először viccesen elhárította a dolgot azzal, hogy „elfelejtett” felvenni melltartót és felsőt a blézer alá, de azt is többször hangsúlyozta, hogy elégedett magával és a ruhaválasztásával, és azért, mert édesanya, nem érzi úgy, hogy ne lenne szexi nő is egyben, így minden kritika ellenére magabiztosan viselte a szettet, és nem gondolkozik mellműtéten sem a jövőben.

(Dobó Ági a fent kiemelt képen Aryee Claudia – Tücsi mellett látható. Fotó: dfp.hu)