Nézze meg, Dér Heni mekkorát táncolt menyasszonyként újdonsült férjével a lakodalomban!

Dér Heni és Bakos Gergő két hónapig tanulták a koreográfiát.

2022. május 13., 10:22

Szerző:

Dér Heni és Bakos Gergő a múlt héten publikáltak először exkluzív képeket a lakodalmukból. Az énekesnő és párja még tavaly januárban megtartották a polgári esküvőt, kisfiuk, Bendegúz néhány hónappal ezt követően született meg. A templomi esküvőre és a nagyszabású lakodalomra most Dér Heni szülőfalujában, a vajdasági Csantavéren került sor.

A 36 éves médiaszemélyiség-anyuka az Instagramra posztolta násztáncukról, vagy legalábbis annak első feléről készült videót. Dér Heni ekkor már a fehér menyasszonyi ruha helyett egy vörös színű menyecskeruhát viselt, ebben adták elő az argentin tangót. A koreográfiát két hónapig tanulták, és Dér Heni hozzáteszi, hogy a próbákon valamivel összeszedettebbek voltak, hiszen élesben jobban izgultak, plusz a vőlegénynek nem csúszott eléggé a cipője, és az inge sem volt a tánchoz megfelelő, az énekesnőnek pedig fájós volt a lába. Összességében azonban ezekkel együtt is csodásan sikerült a tánc.

A pár az Egy asszony illata című, Al Pacino főszereplésével készült, 1992-es film zenéjére táncolta az argentin tangót, íme a Dér Heniéket inspiráló jelenet.

Mint Dér Heni továbbra is írja, nem szeretné, ha a saját oldalán kívül máshol is megjelenne a felvétel, ezért kattintson át az Instagramra, ha meg szeretné nézni!

Dér Heni – feleség, anya, énekesnő

Dér Heni kimondta: Nőként erősebb férfi vagyok, mint sok férfi

Dér Heni ezért ment szülni rendőri felvezetéssel: Kiszálltam, akkor látták, hogy én vagyok

Dér Henit nem támogatta a családja a Megasztár idején: Akkor azt csont egyedül nyomtam végig

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)