Kiderült, milyen esküvőt szeretne Delhusa Gjon és a 44 évvel fiatalabb szerelme

A 69 éves Delhusa Gjon nősülni készül.

2023. január 25., 09:39

Szerző:

Delhusa Gjon hamarosan feleségül veszi a 44 évvel fiatalabb szerelmét, Fannit. A párnak konkrét elképzelése van arról, hogy milyen esküvőt szeretnének. Az énekes már 2020-ban is feltette a nagy kérdést a kedvesének, de a pandémia miatt nem tudták hivatalosan összekötni az életüket. 

„Fanni tizennyolc éves volt, amikor azt mondta a szüleinek, hogy hozzám akar költözni. Amikor két ember közös életet kezd, össze kell csiszolódniuk, így adódnak nehézségek. Mivel én vagyok a rangidős, arra tanítottam meg Fannit, hogy a problémamegoldás a legfontosabb annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolat. Természetesen kívülről érkező nehézségekkel is szembe kellett néznünk, ugyanis a kapcsolatunk nem szokványos, és sok kritikát kaptunk emiatt, de ezt mind túléltük, és most már mindenki látja, hogy boldogok vagyunk együtt”

- mesélte Delhusa Gjon a Hot! magazinnak, aki 10 éve alkot egy párt a jóval fiatalabb kedvesével. 

 A Blikk kiszúrta, hogy az énekes azt is elmondta, hogy milyen lagzit terveznek:

”Vannak ilyen elképzeléseink, hogy tandemugrás közben esküdnénk meg, vagy vágtázás közben adna bennünket össze egy pap, de az is felmerült bennünk, hogy a víz alatt, avagy a jubileumi koncertünkön házasodnánk össze”

- nyilatkozta Delhusa Gjon, aki hozzátette, hogy a gyermekvállalás nem feltétlenül fér bele az életükbe.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)