Danics Dóra elküldte randipartnerét, aki alapvető dolgot nem tudott Magyarországról: Nem tudok veled tovább beszélgetni

Videón Danics Dóra kínos randija.

2023. július 27., 08:19

Szerző:

Danics Dóra 10 évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktort, ő lett a tehetségkutató első női győztese. Bach Szilvia humorista remek hangú lánya most újra az RTL-en szerepel egy realityben, de ezúttal a Celebrandi című műsorban keresi a párját.

A szerda esti adásban egy sármos, debreceni fiatalemberrel hozta össze a sors (illetve a műsorszerkesztői team), akivel azonban furcsa dolgon bukott meg az ismerkedés. Danics Dóra azt említi a srácnak ugyanis, hogy Szombathelyen lakik, amivel kapcsolatban a srác azt kérdezi meg, hogy:

„az messze van innen?”

Később a fiatalember arra is rákérdez, hogy hány kilométer Szombathely Budapesttől, majd amikor Danics Dóra megmondja, hogy 220, akkor megjegyzi, hogy az majdnem ugyanolyan sok, mint Debrecen, de azt is bevallja, hogy

„nem vagyok jó föciből.”

Erre Danics Dóra megjegyzi:

„látom, igen, észrevettem.”

Ezek után az énekesnő a következő, első randin talán kissé szokatlan kérdést szegezi neki a fiatalembernek:

„szereted Petőfi Sándort?”

A férfi nemmel válaszol, amire Danics Dóra azt mondja, hogy akkor meg kell szakítaniuk a randit:

„emiatt meg kell szakítanunk. Mert éppen egy Petőfi Sándor-versmegzenésítéses koncertre készülök, és nem tudok veled tovább beszélgetni.”

Alább tudja megtekinteni a teljes jelenetet.

A Celebrandi című műsor eddigi legtöbbet tárgyalt jelenete az volt, amelyben Jázmin Viktória bevallotta, hogy egy évig bántalmazó kapcsolatban élt.

(Kiemelt kép: RTL/Celebrandi)