X-Faktor-győztes állt ki a Novák Katalin és a kormány mellett: „A sok jó mellett” ez számára a legszimpatikusabb

Novák Katalin köztársasági elnök egy népszerű énekessel vacsorázott.

2023. június 27., 10:54

Szerző:

Novák Katalin tűnt fel Oláh Gergő énekes Instagramján. Oláh Gergő az X-Faktor harmadik évadát nyerte meg 2012-ben, és azóta nemcsak énekesként ismert, hiszen a családi életéről is rendszeresen posztol a közösségi médiában, valamint szerepelt az egyik TV2-es celebrealityben.

Most azonban arról számol be, hogy a köztársasági elnökkel vacsorázott, és ezt rengeteg nagybetű és vessző alkalmazásával teszi. A poszt feliratát változtatás nélkül közöljük:

„megtisztelő meghívást kaptam, Novák Katalin Köztársasági Elnök Asszony, Nógrád Vármegyei látogatásának, Elnöki vacsorájára! A sok jó mellett, a legszimpatikusabb, hogy számára is a legfontosabb a család! Sikerült is beszélgetnünk egy jót ebben a témában! Hálásan köszönöm a lehetőséget!”

Egy kommentelő azonban rosszallását fejezi ki a találkozóval kapcsolatban:

„Gergő, ez szerintem egyáltalán nem vet jó fényt rád... A jelenlegi kormánynak egyáltalán nem fontos a család!!! Pont az ellenkezője az igaz!! Családok tömegei szenvednek, éheznek az elhibázott gazdaságpolitikájuk miatt!! Nem akarom elhinni, hogy te ezt nem látod! Értem én, hogy neked éppen jól megy a szekér, de ettől függetlenül látnod kell, mi megy ebben az országban!!”

Oláh Gergő válaszát szintén teljes egészében, változtatás nélkül közöljük:

„jaj hadjuk már ezt a hülyeséget! Ha másik párt lenne, akkor is ugyanúgy szenvednének családok tömegei, az én családom is szenvedett, sok éven át és nem a kormány miatt, hanem a rossz döntéseim miatt, de aztán meg ragadtam egy lehetőséget és sikerült! És azt a lehetőséget nem a kormánytól kaptam! Nyilván mindig lehetne jobban csinálni mindent! De ajánlom neked, hogy lásd meg a jót és keresd azt, mert sok van az is, csak kicsit nyisd ki arra is a szemed!”

Hát íme Oláh Gergő, amint meglátja a jót Novák Katalinban.

Alább pedig azt tekintheti meg, hogy Novák Katalin milyen képeket posztolt még a nógrádi látogatásáról.

(Kiemelt kép: Novák Katalin Facebookja)