Curtis (újra) együtt van a barátnőjével: Kitartunk, küzdünk

Hiába a szakításról szóló hírek: Barnai Judit kiállt szerelme, Curtis mellett egy romantikus fotóval.

2022. július 23., 11:35

Szerző:

Curtist, a rappert nem kerülték el a botrányok az utóbbi időben: Majkával újra összerúgták a port, több fellépése elmaradt és arról is szóltak a pletykák, hogy szakított a barátnőjével, Barnai Judit kosárlabdázónővel.

Nos, úgy tűnik, hogy ha küzdeniük kell, akkor tényleg lehetett némi alapja a híreszteléseknek, de mindenesetre a kapcsolat folytatódik tovább. Barnai Judit ugyanis egy olyan fotót publikált az Instagramon, amin Curtisszel egy hajón csókolóznak. A helyszín sem semmi: a Dunán úsznak, éppen az Országház előtt. Az ide kattintva az Instán megtekinthető képhez Barnai Judit a következőket írta:

„kitartunk, küzdünk, nekünk még van dolgunk egymással.”

Curtis ezzel párhuzamosan egy fokkal kevésbé romantikus, patkányozós üzenetet osztott meg a saját fiókjában egy olyan fotóval, ami azt ábrázolja, hogy egy rajongója a karjára tetováltatta a rapper nevét:

„»A semmiből jöttem, és nem szégyellek visszamenni oda.« AMEDDIG EGY EMBER IS LESZ, AKI HALLGATJA A DALAIMAT, TOLNI FOGOM! És ez ellen senki nem tud tenni semmit! Se Lejárató kampány / Se a sok kamu / Se a patkány újságírók! Ez a start, nem a vég!”

A rapper a napokban Siófokon lépett fel, erről is posztolt egy videót.

Curtisről korábban

Curtis párja egy év kapcsolat után sem találkozhatott a rapper kisfiával

Curtisnek nyilvánosan beszólt a gyermeke édesanyja - fotó

Curtis megszólalt emberöléssel vádolt bátyjával kapcsolatban

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)