Csuti nem viszi közös nyaralásra a barátnőjét és a gyerekeit: kiderült, miért

Csuti és a barátnője néhány hónapja alkotnak egy párt.

2022. július 11., 07:36

Szerző:

Csuti rendkívül boldog az új párja, Regina oldalán. Az üzletember azonban ennek ellenére még túl korainak érzi, hogy a barátnőjével és a gyerekeivel közösen menjenek nyaralni. Elárulta, milyen közös programokat tervez a gyerekeivel az elkövetkezendő hónapokra.

„Lehet, hogy én misztifikálom túl, de még korainak érzem azt, hogy a két gyerekemmel és Ginával együtt négyen menjünk nyaralni. Nem tudom, hogy a kicsiknek ez milyen érzés lenne, ezért ezt nem szeretném erőltetni. Egyébként elfogadták, és kedvelik is Ginát, de teljesen más több napig reggeltől estig együtt lenni. Hosszabb nyaralásra nem megyünk a gyerekekkel, de igyekszem az együtt töltött időt minőségi programokkal megtölteni. A tervem, hogy ősszel elviszem Medoxot a kedvenc városomba, Rómába. Egy focimeccsre is biztosan kilátogatunk majd. Ninával kettesben is lesz egy igazi apa-lánya programunk”

- nyilatkozta Csuti a Blikknek.

A kétgyermekes édesapa azt is elárulta, hogy milyen a kapcsolata most a volt párjával, Kulcsár Edinával:

„Béke van közöttünk, remélem, ez így is marad.. Számunkra az a lényeg, amit már sokszor elmondtunk Edinával, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Ez mindennél fontosabb”

- jelentette ki a lapnak Csuti.

Csutiról írtuk korábban

Csuti megtörten nyilatkozott válásáról: Mélyről jövő, gyomorkitépő üresség

Csuti szívszorító családi képet posztolt

Csuti a Kulcsár Edinával való kapcsolatukról vallott: Akkor is vége lett volna, ha nincs Márk

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)