Megszólalt Csűrös Karola ápolónője a 200 milliós örökségről

Videó: Pásztor Erzsi szintén feldúltan reagált a Csűrös Karola ápolónőjéről és örökségéről szóló hírekre.

2021. december 10., 08:08

Szerző:

Csütörtökön jelent meg a Bors című lapban, hogy a nemrég elhunyt Csűrös Karola az ápolónőjére hagyta a teljes vagyonát, benne egy 200 millió forint értékű ingatlant. A hírből másnapra nagy botrány lett, ugyanis azt az ápolónő és Csűrös Karola közeli barátnője, Pásztor Erzsi is cáfolta.

A TV2-n a Tények Plusz című műsor tartalmazta csütörtök este az alábbi riportot, amelyben nyilatkozik az ápolónő, legalábbis a kettőből az egyik, merthogy nem is csak egy ember gondozta a 85 évesen elhunyt, a Szomszédok Etusaként is ismert színésznőt.

„Biztosan állíthatom, hogy nem én vagyok az, akire ő ráhagyta volna a vagyonát”

– mondja a gondozónő, hozzátéve, hogy nem ért azzal egyet, hogy ilyen hírek megjelentek a sajtóban.

Pásztor Erzsi szintén felháborodottan nyilatkozott arról, hogy a ház lakóira hivatkozással jelent meg, hogy mi lesz ennek a bizonyos ingatlannak a sorsa.

„Hát honnan tudják a lakók...? Hát ki beszélt a lakókkal?! Micsoda dolog ez?! Én 40, 60, nem tudom, hány éve vagyok vele jóban, és soha az életben nem beszéltünk ilyen dolgokról. Honnan tudnák a lakók? [...] Ha így van, akkor mondja meg nekem, hogy kinek van köze hozzá! Nyilván oka van, ha így történt, de honnan tudják a lakók? Nem tudom elképzelni, hát a Karola nem volt senkivel a házban olyan viszonyban, hogy ilyesmit megtárgyalt volna bárkivel”

– nyilatkozott felháborodottan Pásztor Erzsi. A szintén a Szomszédokból is ismert színésznő hozzáteszi, hogy a teljes hír egy kitaláció, az sem igaz, hogy az ápolónő bement volna a lakásba, hiszen nem bement, hanem ott aludt. Heti váltással aludt Csűrös Karolánál a két gondozó.

A fent kiemelt kép december 7-én készült Csűrös Karola temetésén, amelyen Pásztor Erzsi nem tudott részt venni.

(Kiemelt kép: dfp.hu)