Pásztor Erzsi elkeseredett nyilatkozatban mondta el, mennyire megviselte Csűrös Karola halála

Nem bírja tovább, a temetésre sem megy el.

2021. december 1., 09:01

Szerző:

Ma egy hete érkezett a hír, hogy életének 86. évében elhunyt Csűrös Karola. A Szomszédok révén országos népszerűséget szerzett színésznő jó barátságban volt Pásztor Erzsivel, aki ugyanebben a sorozatban Janka nénit alakította, és akit most felkértek, hogy mondjon búcsúztatót Csűrös Karola temetésén. A 85 éves színésznő azonban ezúttal nemet mondott, és döntését a következőkkel indokolta a Bors című lapnak:

„bár felkértek a beszédre, nem vállalom. Egy mondatot sem tudnék sírás nélkül elmondani, annyira magam alatt vagyok.”

Pásztor Erzsi arról is beszél, mennyire megviseli, hogy milyen sok barátját, hozzátartozóját veszítette el az utóbbi időben. Ezzel kapcsolatosan többek között a következőket mondta:

„Úgy döntöttem, hogy a temetésre sem megyek el. Elegem van abból, hogy egymás után halnak meg a barátaim, a szeretteim, már mindenkit én búcsúztatok. Egyszerűen nem megy...”

A színésznő hozzáteszi, hogy majd kimegy egyedül a sírhoz később, hogy búcsút vegyen kolléganőjétől-barátnőjétől. Pásztor Erzsi korábban azzal kapcsolatos félelmeinek is hangot adott, hogy ha még egyszer lezárások lesznek a járvány miatt, akkor nem fog már soha többet visszatérni a színpadra. Ezzel kapcsolatosan többet ide kattintva olvashat.

(Kiemelt kép: dfp.hu)