Csepregi Éva elárulta, mi vezetett annak idején a Neoton Família feloszlásához: ezért haragudtak meg rá

Csepregi Éva azt mondja, ez élete egyik legnehezebb periódusa volt.

2023. október 26., 11:04

Szerző:

Csepregi Éva a születésnapját ünnepli: most lett kerek 70 éves! Az alkalomból többek között a Best magazinnak adott interjút, a lap legfrissebb számának címlapján ő látható.

Az újságban Csepregi Éva elmeséli, melyik volt élete legnehezebb periódusa. Életének mélypontjairól beszélve utal Erdős Péter halálára is:

„az egyik a néhai menedzserünk 1990-ben bekövetkezett halála, illetve amikor '83-ban Végvári Ádámmal ketten mentünk ki a Yamaha Fesztiválra. Eleinte hallani sem akartam az ötletről, de aztán rájöttünk, hogy muszáj ezt a hullámot meglovagolnunk, ami természetesen a zenekar többi tagjának egyáltalán nem tetszett. Úgy érezték, eláruljuk őket, majd egyre több volt a konfliktus, és onnan megállíthatatlanul elindultunk a feloszlás felé vezető úton.”

Csepregi Éva említi a lapban, hogy mostanra egyedül maradt, nincs kapcsolatban. Így most a fia, Heatlie Dávid az egyetlen biztos pont az életében: vele ünnepelte a születésnapját is, amire egy wellness-hétvégét kapott. Erről pedig a Mokka című tévéműsorban nyilatkozott szerda reggel a kiskutyájával az ölében, alább lehet megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)