Cicciolina nem érti, két oltás után hogyan halhatott meg az öccse

Cicciolina most képet is publikált január 2-án elhunyt öccséről, akinek temetéséről kitiltották.

2022. január 6., 13:31

Szerző:

Január 2-án hunyt el Cicciolina öccse, Staller László. Az annak idején felnőttfilmesként világhírűvé vált médiaszemélyiség a héten már nyilatkozott testvére elvesztéséről, de most az Instagramon is megjelentetett egy posztot 65 éves korában elhunyt öccséről.

A poszt olasz nyelvű szövegében Staller Ilona a következőket írja:

„mindenkinek, aki szerette az öcsémet, Staller Lászlót. [...] Szeretném tudatni veletek, hogy hirtelen megbetegedés következtében elhunyt 2022. január 2-án. 2 vakcinával be volt oltva, és rosszul lett!!! Istenem!!! Dehát hogyan lehetséges, egy felnőtt férfi, aki néhány nappal ezelőtt teljesen jól volt??? Annyira el vagyok keseredve... hogy...??”

A fentiek annak a fényében különösen érdekesek, hogy a Bors című lap keddi cikke szerint Staller László sztrókban halt meg, és ha ez igaz, akkor nem világos, hogy Cicciolina miért említ oltást a posztban.

„10 nappal ezelőtt sajnos kapott egy stroke-ot, majd lebénult a karja”

– idézi a lap Cicciolina korábbi nyilatkozatát, ami szerint öccse halálának nem volt köze a koronavírushoz.

A helyzetet mindenesetre súlyosbítja, hogy amint a korábbi interjúból kiderült, Cicciolina nem vehet részt öccse temetésén, mert öccsének fia nem hívta őt meg, és nem is árulja el, hogy mikor lesz a szertartás.

(Kiemelt kép: Cicciolina Instagramja)