Hihetetlen, Cicciolina lakásában hogy elszaporodtak a macskák

Cicciolina arról beszélt, a kutyája mellett még hány macska lakik a lakásában.

2024. január 18., 14:17

Szerző:

A Story magazin friss számában helyet kapott egy Cicciolina interjú is. A 72 éves médiaszemélyiség római, kétszintes luxuslakásáról beszélt a lapnak.

Cicciolina azt mondja, jelenleg 21 cica él a lakásában, mivel a macskák párzási ösztönének nem sikerült gátat vetnie.

„A cicák szerelmeskedtek, és egyre többen és többen lettek…  A szívemhez nőttek, és ahogy a nagy szemeikkel néztek rám, oh… Azok a gyönyörű égszínkék szemek”

– áradozik Cicciolina a csincsillaperzsa macskákról. Az alábbi posztban látható cica talán már a huszonkettedik.

Nyilván rögtön felmerül a kérdés, hogy biztosan elfér-e ennyi állat együtt a lakásban, de a mindig szőke médiaszemélyiség állítja, hogy igen:

„belső kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a saját neve, karaktere, igazi egyéniségek.”

Cicciolina hozzáteszi, hogy van egy amerikai buldogja is, akit Pablónak hívnak. A kutya kicsit nehezen találja meg a hangot a macskákkal, ezért ő külön szinten él.

De ha ön Cicciolina szerelmi életére kíváncsi, akkor is a Storyt ajánljuk önnek, ahol a témáról az egykori botrányhősnő a következőket mondja:

„nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak.”

Cicciolina egyébként a cicáiról meglehetősen ritkán közöl kontentet az Instagramján, a legutóbbi posztjait egy étteremből tette közzé, ahol barátaival-rajongóival pózolt.

(Kiemelt kép: Cicciolina Instagramja)