Chris Hemsworthnek lassan nagyobb a bicepsze, mint a feje

Megosztotta, milyen edzéssel éri el ezeket az eredményeket. Van benne lábmunka is.

2021. szeptember 11., 07:23

Szerző:

Chris Hemsworth egy 38 éves ausztrál színész, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy eddig 7 Marvel-filmben alakította ő Thor szerepét. A színész minden bizonnyal arra törekszik, hogy a teste valóban úgy nézzen ki, mint egy szuperhősé, amint a fenti és az alábbi képeken-videókon látszik, rengeteget gyúr felsőtestre.

A kommentelők időnként szóvá is teszik, hogy a karja lassan már aránytalanul vastag a lábához képest. Vannak például erre utaló hozzászólások az alább beágyazott posztban.

Az biztos, hogy Hemsworth Instagramján elsősorban karhangsúlyos fotók és beállítások szerepelnek, de persze sosem szabad elfelejteni, hogy az Instagram gyakran csal.

Nos, a legutóbb arról írtunk, hogy azért az általában modellkülsejű Hemsworthről is lehet éppen előnytelen képet készíteni, de a színésszel kapcsolatban a héten a legfrissebb hír az volt, hogy megmutatta, hogyan edz már megint egy szerep kedvéért. Most a Netflixen látható, Extraction című film folytatására készül, és ha az alábbi videón látható edzést elég sokszor megcsinálja, lassan tényleg vastagabb lesz már a karja, mint akár a lába, akár a feje. A film forgatása a hírek szerint most szeptemberben kezdődik Prágában.

(Kiemelt kép: Chris Hemsworth Instagramja)