ByeAlex bejelentette, mikorra tervezi a visszavonulását a színpadtól

ByeAlex azt ígéri, már nem sokáig láthatjuk a színpadon.

2022. július 28., 12:07

Szerző:

Fodor Zsókához hasonlóan ByeAlex is nyilatkozik a Story magazin friss számában, és érdekes módon a 38 éves zenész ugyanarról beszél, hasonló hangvételben, mint a veterán színésznő: az öregségről, elég borúlátóan.

Kezdjük ott, hogy ByeAlex úgy általában a legrosszabbra, kínkeserves küzdelemre van felkészülve a világ jövőjével kapcsolatban:

„jól élem meg a jelent, de örülök, hogy magamon kívül nem sok mindenért, mindenkiért vagyok felelős. Sosem vágtam bele a családalapításba, és úgy gondolom, ez jó is így. Azt hiszem, nem sok jóra számíthatunk a jövőben, úgyhogy nem is tervezek most gyereket. És szerintem a mostani szülőknek is fel kéne készíteniük a gyerekeiket arra, hogy húsz év múlva kínkeserves küzdelem lesz minden napjuk.”

Saját, személyes jövőjéről pedig a következőket mondja, belengetve, hogy idővel visszavonul majd a színpadtól:

„gyűlölöm az öregedés gondolatát is, de ettől még eljön az az idő, úgyhogy nem tervezek hosszú életet a színpadon. Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balfaszkodnék a közönségnek.”

ByeAlex azt mondja, ha zenészként visszavonul, például könyvkiadással, illetve írással szívesen foglalkozna majd. Reméljük, addigra visszatér a nagybetűk használatához.

Élvezze ByeAlexet, amíg még lehet!

Itt az első fotók az új X-Faktor forgatásáról – ByeAlex úgy néz ki, mint egy póniló

ByeAlex és szerelme szexi, de betiltott fotója váratlan helyen bukkant fel újra

ByeAlex meglepő üzenettel szólítja meg a most érettségizőket

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)