ByeAlex és szerelme szexi, de betiltott fotója váratlan helyen bukkant fel újra

ByeAlex és kedvese fotóját az Instagram „szexuális tevékenységre való felajánlkozás” miatt törölte, de a kép visszatért!

2022. május 22., 10:33

Szerző:

ByeAlex egy hónappal ezelőtt kirohanást posztolt amiatt, hogy egy olyan szelfit törölt az Instagram, amin a barátnőjével, Benjaminával szerepeltek hiányos öltözékben. A kép törlésének az indoka az volt, hogy a Meta szerint „szexuális tevékenységre való felajánlkozást” tartalmazott, amin az X-Faktor mentora eléggé kiakadt.

Most remélem, lesz mire maszturbálnia annak a néhány irigy lószarnak, akik addig jelentgették a képünket, hogy törlést kaptam. Ettől még mi boldogok maradunk, ti meg nullák, akiknek ennyi sikerélményük marad egész életükben”

– írta április végén ByeAlex, és akkor úgy tűnt, hogy ezzel véget is ért a sztori.

Nos, a 24.hu szúrta ki, hogy ez koránt sincs így, mert a Gold Records elkezdett egy olyan pulóvert árulni, amin a letiltott kép látható. A felső ára 15 500 forint, és a hátulján egy felirat is látható:

„»szexuális tevékenységre való felajánlkozás« – erre hivatkozva törölte ByeAlex és párja fotóját az Instagram”.

 ByeAlex és a Slepp – szelfipulóver – Fotó: Goldrecord.hu

A dolog egyik különlegessége, hogy ByeAlex a kedvesével közös fotókhoz mindig odaírja, hogy „a kép sajtózásához nem járulok hozzá!” – most ennek a képnek a pulóverezéséhez azonban kivételesen hozzájárult.

ByeAlexből ennyi nem volt elég!

ByeAlex a szerelméről: Na megvan a feleségem!

ByeAlex véleménye a gyerekeknek szóló tehetségkutatókról: Biztos van, aki felakasztana ezért...

ByeAlexnek beszóltak, hogy tiszteletlen volt a barátnőjével – nem hagyta annyiban

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)