ByeAlex a szerelméről: Na megvan a feleségem!

Egy éve vannak együtt. 

2022. május 15., 11:13

Szerző:

ByeAlex nem tagadja az érzéseit: már egy éve szerelmes a barátnőjébe, Benjaminába. Most a zenész az évfordulójuk alkalmából elárulta, hogyan történt a megismerkedés és mit érzett, amikor először látta fotón a kedvesét. A szerelmesek először ByeAlex klipforgatásán találkoztak és bizony hamar egymásra találtak. 

„1 éve… tavaly ilyenkor az utolsó megbeszéléseink voltak a Berúgni klipünk kapcsán a rendezőnkkel. Akkor láttam Benjamina képeit, és döntöttem úgy - utolsó percben - hogy meghívjuk szerepelni. Emlékszem viccelődtem is a rendezővel, hogy “na, megvan a feleségem!” másnap megismertem. Harmadik nap már összerafináltkodtam egy randit. Tavaly november óta meg már együtt is élünk. Szeretem. Az ő biztonsága, boldogsága, szeretete, és mosolya igazi érték a mindennapjaimban”

- írta a posztjában a zenész, amelyhez a csatolt fotót ide kattintva tudja megtekinteni.

A pár november óta már együtt is él és a közösségi-oldalakra kitett posztjaik is azt bizonyítják, hogy bizony együtt tervezik leélni az életüket. A rajongók természetesen imádták a sztár legújabb posztját és többen sok boldogságot kívántak nekik és hozzátették, ők is remélik, hogy egyszer oltár elé állnak.

ByeAlex körül mindig történik valami 

Eltávolították ByeAlex és barátnője szexi meztelen fotóját: kiakadt az énekes

Gáspár Laci elmondta, miért neheztel a többi mentorra az X-Faktorból

Kiköpték a kakaót: visszaszólt ByeAlexnek az általa kritizált-kiejtett együttes

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)