Britney Spears babát vár, de nagyon furcsán jelentette be

Britney Spears 40 éves és a harmadik gyermeke érkezik most, ha a bejelentése tényleg az, aminek látszik.

2022. április 12., 07:27

Szerző:

Britney Spears elég sajátos módszerét választotta annak, hogy bejelentse, hogy újra babát vár. Az a része szokványos a dolognak, hogy a hányattatott sorsú poplegenda az Instagramon tette meg ezt a bejelentést, de amíg mások általában gömbölyödő hasukat mutató fotóval vagy ultrahangos képpel illusztrálják a hírt, addig a 40 éves énekesnő egy csésze kávét és szegfűket ábrázoló képet posztolt hétfő este. Ennek a képnek a feliratában meséli el, hogy mi a helyzet, a következőképpen fogalmazva, és hát ez sem egy tipikus megközelítése a témának.

„Amikor Mauiba utaztam, úgy lefogytam, de aztán visszajöttek a kilók... Azt gondoltam, »Jesszusom... mi lett a hasammal???« A férjem azt mondta,  »Csak túl sokat ettél, te kis buta!!!« Úgyhogy csináltam egy terhességi tesztet... és öööö hát... babát várok... 4 nappal később még nagyobb lett a hasam a kajától. Nőddögél!!! Ha ketten vannak... Lehet, hogy elveszítem... Nyilván nem fogok annyit kimozdulni, mert akkor a paparazzók bezsebelnék a pénzt a fotóimért, amint azt már megtörtént... Nehéz, mert amikor terhes voltam, szülés előtti depresszióm volt... Azt kell, hogy mondjam, hogy kifejezetten borzalmas. A nők akkoriban nem beszéltek róla... Volt, aki veszélyesnek gondolta, ha egy nő így panaszkodik, miközben babát vár... De most a nők minden nap beszélnek róla... Hála Jézusnak, már nem kell ezt a fájdalmat szigorúan bizalmas titokban tartanunk... Ezúttal minden nap jógázni fogok!!! Küldök sok örömet és szeretet”

– írja Britney Spears, akinek két fia van, ők 2005-ben és 2006-ban születtek.

A bejelentést volt, aki kétkedve fogadta: a People szerint a rajongók jó része nem tudja mire vélni a fenti sorokat. Mások viszont nagy lelkesedéssel gratuláltak a babához a kommentekben, köztük többek között Paris Hilton és Iggy Azalea.

Britney Spearstől még többet!

Britney Spears és szerelme 5 év után eljegyezték egymást

Britney Spears: Börtönben lenne a helye a templomba járó anyámnak

Na ezt gondolta volna? Britney Spears megmutatta, igazából hogyan tud énekelni

(Kiemelt kép: Britney Spears Instagramja)