Britney Spears: Börtönben lenne a helye a templomba járó anyámnak

Vége a gondnokságnak, az énekesnő megdöbbentő kirohanást intézett családja ellen.

2021. november 17., 09:40

Szerző:

Hosszas jogi procedúra után a múlt hét pénteken hivatalosan megszüntette a bíróság a gondnokságot Britney Spears ügyében, amelyről részletesebben ide kattintva olvashat korábbi cikkünkben. A friss bírósági döntés értelmében a 39 éves énekesnő 13 év után először most már nem áll apja gondnoksága alatt, így saját maga hozhat döntéseket saját életével kapcsolatban (kattintson ide a People cikkéért a gondnokság megszüntetéséről).

Mihez fog kezdeni most, hogy visszakapta a szabadságát? – kérdezték tőle a rajongók, és a híresség azzal kezdte, hogy közzétett egy kirohanást az Instagramon családja ellen azért, hogy ezt képesek voltak vele megtenni.

„Jól tudom, mennyire kínos megosztani a tényt, hogy sosem láttam készpénzt vagy nem vezethettem az autómat... De őszintén szólva a mai napig nem tudom felfogni minden nap, amikor felkelek, hogy a családom és a gondnokság hogyan voltak képesek megtenni velem, amit megtettek... Demoralizáló és lealacsonyító volt!!! És akkor még nem is mondtam azt a sok rosszat, amit velem tettek, és amiért börtönben kéne lenniük... igen, a templomba járó anyámmal együtt!!! Ahhoz vagyok szokva, hogy tartsam a békességet a családban és fogjam be a számat, de nem most... NEM FELEJTETTEM és remélem, hogy fel tudnak nézni ma, és tudják PONTOSAN, HOGY MIRE GONDOLOK!!!”

A szemlátomást indulataival küszködő énekesnő az alábbi videóban ezen kívül megköszöni rajongóinak és a #freebritney-mozgalomnak, amit tettek az érdekében, amikor a gondnokság miatt ő maga nem tudott felszólalni, hogy kiálljon önmagáért. Azt mondja, megmentették az életét. Spears arra is utal a posztban, hogy azt szeretné, hogy Oprah Winfrey készítsen vele egy interjút mindarról, amin a 13 év alatt keresztülment.

Spears egy másik posztban arról beszél, hogy szeretne még egy gyermeket, és eljegyzése után nem sokkal azon gondolkodik el, hogy milyen lenne, ha két kisfia után most egy lánya születne.

Talán, hogy a hangulatot kissé oldja, legfrissebb posztjában aztán az énekesnő folytatja azt, amit korábban is előszeretettel művelt az Instagramon: a fenekét mutogatja.

(Kiemelt kép: Britney Spears Instagramja)