Borbás Marcsi tagadja a vádakat – ön kinek hisz a kertbotrányban? Szavazzon!

Borbás Marcsi sokak szerint valótlant állít: hát most itt az alkalom, hogy ön is állást foglaljon.

2024. szeptember 11., 08:55

Szerző:

A Best magazin vádaskodó kommentekkel szembesítette Borbás Marcsi műsorvezetőt. A Gasztroangyal néven is ismert médiaszemélyiség szavaiban sokan kételkednek a videói láttán.

Borbás Marcsi tökéletes kertje túl tökéletes?

Borbás Marcsi elsősorban ételekről-főzésről készít tartalmakat, de ennek a része az is, hogy próbál minél több alapanyagot a saját kertjében maga megtermelni. Így aztán rendszeresen posztol a kertjéről is, az alábbi videóban például a legkülönlegesebb növényeivel büszkélkedik.

Borbás Marcsi azt mondja, nagyon büszke arra, hogy a kertjében egyedül, saját kezűleg ennyi mindent meg tud termelni: így olcsóbbak is az alapanyagok, mint ha üzletben vásárolná őket. Az olcsóság rendben is van, de sokan kételkednek abban, hogy a műsorvezetőnőnek tényleg lenne egyedül ideje és energiája egy ekkora kertet ilyen gyönyörűen rendben tartani, főleg egy ennyire hosszú és aszályos nyáron keresztül.

„Egy ilyen kerthez sok munkaerő, sok pénz, hozzáértő kezek kellenek”

– mondja az egyik kommentelő, aki nem hiszi el, hogy egy ilyen kert gondozása egyemberes munka lenne. Nekik így válaszol most Borbás Marcsi:

„Ez sajnos nem így van, egy ember elég hozzá, és sokkal kevesebb pénzbe kerül, mint mindent megvásárolni.”

Egy másik kritizáló-hitetlenkedő így fogalmaz:

„Egy egész kertészbrigád dolgozik ezen a kerten, hogy így nézzen ki. Nehogy már csak egymaga dolgozzon benne. Mesélje be a tizedik emeleten élőknek.”

Borbás Marcsi egyértelműen cáfolja, hogy munkások dolgoznának a veteményesén-gyümölcsösében:

„Jó is lenne, ha egy egész kertészbrigád dolgozna a kerten! De nem! Én dolgozom a saját konyhakertemben!”

Sőt, a Gasztroangyal hozzáteszi, ezért nem tudja megállni, hogy ne válaszoljon ezekre a vádakra:

„Az ajnározást figyelmen kívül tudom hagyni, de a rosszindulatot nehezen viselem, mert igazságtalan.”

Borbás Marcsi 40 család tagjainak ad munkát

A fentieket árnyalja, hogy Borbás Marcsinak ugye nem a kertészkedés az egyetlen munkája, hiszen egyrészt szerepel mindenféle saját és egyéb műsorokban is, másrészt vezeti is a céget, ami a saját programjait gyártja. Hozzáteszi, hogy ez a médiacég viszont rengeteg embert alkalmaz, és Borbás Marcsi büszke is arra, milyen összetartó csapat jött létre: munkaadóként 40 családot tart el a Gasztroanygal. A következőképpen idézi a szavait a Story.hu:

„Tudatosan csinálom, mert azt szeretném, hogy ez a csapat együtt maradjon, hogy mindenki jól éljen, hogy mindenki jót dolgozhasson, hogy ne kelljen megalkudni.”

Szavazzon! Ön szerint is egyemberes munka egy ilyen konyhakert?

Nézzen bele a fenti videóba, és aztán szavazzon! Ön szerint is elképzelhető, hogy Borbás Marcsi egy 40+ főt alkalmazó céget vezet, műsorokban szerepel és az így fennmaradó szabadideje elég ahhoz, hogy a kertjét ilyen szépen rendben tartsa? Ön kinek ad igazat? Várjuk a szavazatát!

(Kiemelt kép: YouTube/Borbás Marcsi)