Bódi Sylvi bevallotta, miért tűnt el a médiából

Íme a magyarázat.

2021. november 24., 08:55

Szerző:

Megkezdődött a TV2-n a Farm VIP című reality második évada, amint az összefoglalónkban visszanézhető, rögtön az első éjszaka szexelt is benne az egyik pár, Jolly és Szuperák Barbara. A versenyzők között van Bódi Sylvi is, aki az utóbbi időben mintha eltűnt volna a médiából, csak az Instagramján lehet követni, hogy évek óta az egész életét annak szenteli, amiről a Farm VIP is szól: a kertészkedésnek, növénytermesztésnek.

Az egykori modell vidéken kezdte újra az életet, és most a Metropol című újságnak nyilatkozott arról, hogy miért döntött úgy, hogy kevesebbet fog szerepelni a médiában. A következőket mondta:

nagyon fiatalon kezdtem a modellszakmát, a siker és a csillogás pedig egy pontig érdekes volt, de egy idő után nem éreztem, hogy bármit hozzáadna az életemhez, amit akkoriban kicsit felszínesnek éreztem. [...] Évek óta alig vagyok jelen a médiában, és ez tudatos döntés volt. Ma már csak olyan műsorokat vállalok el, amelyek értéket közvetítenek vagy amelyek által én is tanulhatok valami újat. A Farm VIP-ben ez megadatott.”

Az egykori szörfös viccelve hozzáteszi, hogy most, hogy leginkább a növényekkel foglalkozik, nem kell edzésre járnia, mert a folyamatos munka a szabadban átmozgatja valamennyi izmát. Bódi Sylvi egyébként a héten rögtön az első napon lesérült játékostársával, Schmuck Andorral beszélt a Farm VIP-ről a Mokkában, íme az interjú.

(Kiemelt kép: a Farm VIP hivatalos Instagramja)