Ilyen keveset változott Bódi Sylvi az elmúlt 15 évben

Nosztalgiázzunk 3 régi és egy 10 évvel későbbi fotóval, érdemes összehasonlítani őket!

2021. augusztus 29., 07:44

Szerző:

Bódi Sylvi már tizenévesen, a '90-es évek végén szépségversenyző volt, és a későbbi szörfös az ezredfordulótól kezdve szerepelt egyre többet a médiában. 2002-ben az év playmate-jének választották, később Kedves Ferenccel lett párkapcsolata, aki aztán a szakítás után Debreczeni Zitába lett szerelmes. Bódi Sylvi ezekben az években rengeteg eseményen feltűnt, már évek óta országszerte ismert modell volt, amikor 2005-ben az alábbi fotó készült róla egy eseményen.

bodi3-090121181531-02.jpg

Bódi Sylvi rengeteg olyan megkeresést kapott ezekben az években, ahol fürdőruhában mutathatta meg magát. Az egyik legemlékezetesebb ilyen 2007-ben volt, amikor a modell Jáksó Lászlónak csinált egy szépészeti beavatkozást bikiniben. Mármint Bódi volt bikiniben, a műsorvezető félmeztelenre vetkőzött.

Következzen még egy hasonló kép az ezredfordulót követő évtizedből: 2009-ben Bódi a Kabaré című film stílusában fényképezkedett. A fotók a naptárjához készültek, és az alábbi felvételen még az előkészületek folynak.

Bódi Sylvi azóta is posztol néha fürdőruhás képeket az Instagramjára, a legutóbbit ide kattintva lehet megtekinteni, és bár maga a modell szinte alig változott az elmúlt 10-15 évben, a fotókon-beállításokon természetesen jól látszik, hogy ez egy másik korszak, már elérkeztek a húszas évek. Az alábbi kép 2017-es, így a fenti összehasonlító montázs két fotója között éppen 10 év a különbség.

Cikksorozatunkban a múlt héten Zimány Lindától néztünk meg három szintén jó régi képet – ő sosem titkolta, hogy voltak plasztikai beavatkozásai, így nála éppen az az izgalmas a fotókban, hogy mennyit változott a modell külseje az évek során. Kattintson ide a fotókért!

(Valamennyi kép: dfp.hu)