Bódi Csabi luxusautókkal pózolt, durva vádakat kapott, most tisztázott mindent: A jómód nem egyenlő a bűnözéssel

Bódi Csabi durva beszólásokat kapott egy posztjáért, íme a vádak és az igazság.

2023. július 21., 10:56

Szerző:

Bódi Csabi nemrég egy lakodalomban járt, és mint annyi más médiaszemélyiség, megosztott erről is néhány felvételt a közösségi médiában. Csakhogy ezúttal kemény vádakkal illeték ők bizonyos kommentelők, mivel a posztban többek között luxusautók voltak láthatóak.

A zenész a Bors című kiadványnak beszélt a helyzetről, így mesélve el, mi történt:

„meg sem fordult a fejemben, hogy lesznek olyanok, akik irigy, rosszindulatú módon kommentelgetnek majd a felvételhez, hiszen egy boldog, szeretetteljes pillanatot örökítettem meg. Azt nehezményezték egyébként, hogy egy jól szituált család esküvőjén voltam, és a videóban több, magasabb kategóriás autó szerepelt, amit ők a rongyrázással és a tisztességtelenséggel azonosítottak.”

Bódi Csabi kiemeli, hogy nem is egy családtag esküvőjéről volt szó, mégis jöttek a kommentek:

„olyanokat kezdtek el írogatni nekem, hogy bűnöző vagyok, adócsaló és egyebek, mondván hogy máskülönben nem lehet pénzem, hiszen nem dolgozom. Szerintük a zenészek, előadóművészeknek nincs tisztességes munkája...”

Bódi Csabi többek között a következő szavakkal önt tiszta vizet a pohárba:

„nem csaltam, nem loptam és lelkiismeretes adófizető vagyok, ahogy a családom is. Nincs mit titkolnom és szégyellnem! Meg kell értenie sokaknak, hogy a jómód nem egyenlő a bűnözéssel.”

(Kiemelt kép: Bódi Csabi Instagramja)