Vérző kézzel, sajgó mellkassal állt színpadra a karambol után Bódi Csabi

Pénteken karambolozott Bódi Csabi. Csak a szerencsén múlt, hogy nem esett komolyabb baja. A következő fellépést lemondta.

2021. július 3., 12:41

Szerző:

„Hála Istennek, mindenki megúszta az autóbalesetet” – mondta el a 168-nak Bódi Csabi. Mint megírtuk, a zenész pénteken kora este karambolozott, amikor a saját fellépésre tartott. Szerencsére neki és utasának nem esett baja, viszont a fehér színű BMW-je szinte a felismerhetetlenségig összetört. A balesetben, zenész állítása szerint nem ő volt a hibás. Bódi Csabi másfél órás késéssel ért oda a koncertjére, vérző kézzel állt színpadra.

Bódi Csabi elmondta, a megengedett sebességgel tartott egyenesen az 51-es út szigethalmi elágazásánál, amikor szemből bevágott elé egy másik sofőr, aki be akart kanyarodni a keresztútra. A zenész reflexből elrántotta a kormányt jobbra, ha a másik irányba manőverezett volna, akár nagyobb tragédia is történhetett volna, ugyanis ott már egy kamion volt. Az autóban, amivel ütköztek, öten ültek, köztük egy gyerek. Mint mondta, ők nem sérültek meg. Ellenben Bódi Csabi technikus kollégája igen, őt a mentő vitte el a helyszínről, elrepedt a csigolyája, de már otthon lábadozik, saját felelősségre elhagyta a kórházat.

Bódi Csabi azt mondta, a baleset után a földön fekve várta az orvosokat, a másik autó sofőrje nem ment oda hozzá. Úgy véli, szégyellte magát. A kiérkező orvosok ellátták a zenészt, akinek most is sajog a mellkasa, nincs jól, a hüvelyujját is fájlalja. Bódi Csabi autója totálkáros lett, de van biztosítása. A zenész arról is beszélt, hogy egyre gonoszabbak az emberek.

„A megértő, aggódó sorok helyett rosszindulatú megjegyzéseket írtak a posztom alá. De természetesen az ellenkezőjéből is akadt jó pár”

– fogalmazott a 168-nak Bódi Csabi, aki elmondta azt is, hogy a baleset után édesapja, Bódi Guszti sietett a helyszínre segíteni. A Bódi család egyébként még sosem késett fellépésről. Bódi Csaba azt mondta, ez az első alkalom, hogy megváratta a közönségét. Másfél órás csúszással tudták elkezdeni a koncertet, a zenész pedig óriási fájdalmakkal, vérző kézzel állt színpadra. Azt ugyan kiemelte, nem a pénzért ment el, hanem hogy megtisztelje a közönséget. A következő féllépését azonban lemondta.

(Kiemelt kép: Bódi Csabi a balesete után 2021. július 2-án. Fotó: Bódi Csabi Facebook-oldala)