Bochkor Gábor megdöbbentő dolgot árult el a lányáról

Bochkor Gábor ritkán mesél Nóriról, most bizalmas dolgot mesélt a kapcsolatukról. 

2023. május 25., 14:40

Szerző:

Bochkor Gábor lánya ritkán szerepel, az utóbbi években szinte alig látni őt. Szülei közösségi oldalain sem tűnik fel és az is ritkaság, hogy édesapja vagy édesanyja meséljen róla. Az immár 16 éves fiatal lányról most Bochkor Gábor árult el néhány dolgot a Retro Rádió reggeli műsorában. A reggeli show-ban elmondta, hogy mit szoktak csinálni egy apa-lánya napon, és arról is szó esett, hogy bár inkább csak ünnepekkor főz a lányának, de ezek az alkalmak mindig boldoggá teszik.  

„Annyira jó dolog megteríteni. Leülünk, beszélgetünk közben, persze a semmiről, azért valljuk be. De készülni, odaadni valakinek, amit főztél, az tényleg nagyon-nagyon jó. És nyilván a gyereknek is jó, hogy neki készíted. Én tényleg mindig főzök Nórira, és olyan jó, hogy ő azt eszi is”

– idézte Bochkor Gábor szavait a Story.hu.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy nagyon szoros a kapcsolatuk Nórival, mindent megbeszélnek. Néha a saját dolgaiba is beavatja, hiszen lánya annak ellenére, hogy tini, hasznos tanácsokat ad neki.

Bochkor Gábor lánya április 19-én ünnepelte a 16. születésnapját, és aznap is szóba került a reggeli műsorban. A rádiós akkor azt mondta róla, hogy ő a legtehetségesebb, leggyönyörűbb lány a világon, majd kollégáival együtt énekeltek neki.

(Kiemelt kép: Bochkor Rádióshow Instagram-oldala)