Berki Mazsi először adott interjút, mióta férjét elvesztette: Még jelentkeznek pánikrohamok

Berki Mazsi sírva mondja, a gyász feldolgozása egy végtelen történet.

2022. július 27., 07:37

Szerző:

Férje tragikus elvesztése után Berki Mazsi néhány hétre elvonult Balira. Most visszatért, és Berki Krisztián májusi halála óta először adott interjút a tévében szerda reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban.

A gyász folyamatáról Berki Mazsi a következőket mondta:

„nem vagyok túl rajta, még bőven tart a gyászidőszak, talán az idő fogja majd ezt egyszer körbenőni. Ez egy végtelen történet.”

Berki Mazsi kiemeli, hogy a gyász feldolgozása 1-3 évig is eltarthat, és ő is küzd vele még mindig, de ehhez nagy segítséget nyújtott az elvonulás, amin részt vett.

„Néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon jól kezelem”

– ad helyzetjelentést állapotáról Berki Mazsi. Az özvegy hozzáteszi, hogy hiába a gyász, közben anyaként helyt kell állnia. A kis Berki Emma Katerináról azt mondja, hogy nagyon hasonlít édesapjára, az anyuka sokszor úgy érzi, mintha kislányában elhunyt férje tekintene vissza rá:

„Emmában örökké fog élni az édesapja. [...] Ő az, aki életben tart, ő a minden.”

Berki Mazsi említi azt is, hogy mellette áll most a családja, testvére, szülei, anyósa, barátai, illetve elhunyt férje barátai. A sírásig elérzékenyülve teszi hozzá, hogy

„az a sok jó, amit tudtam adni az elmúlt években, azt most mind visszakapom”.

Berki Mazsi tiszta fehér öltözékben jelent meg az interjún, és ezzel kapcsolatban elmondta, hogy férje temetésére azért kérte, hogy a fekete helyett mindenki ezt a színt viselje, mert egyszer láttak egy sorozatot, amelyben egy temetésen mindenki fehérben volt, és akkor megállapodtak, hogy ők is ezt szeretnék, ha egyszer arra kerül a sor.

Íme  a teljes interjú.

Berki Mazsi és a gyász

Berki Mazsi szívbemarkoló üzenete: Nekem most két nagy feladatom van

Berki Mazsi vallomása: önzetlenül szerettem ezt az embert, aki annyian utáltak

Fotó: Berki Mazsi megható posztot tett közzé a kislányával

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)