Igazi üzletasszony lett Berki Mazsi, most új céget alapított

Berki Mazsi rengeteget dolgozik. 

2022. október 5., 07:35

Szerző:

Az elmúlt időszakban Berki Mazsi mindent elkövetett annak érdekében, hogy megteremtse az anyagi biztonságot a lánya és saját maga számára. Berki Krisztián özvegye már korábban is elárulta, hogy több vállalkozásban gondolkozik, az egyik pedig most meg is valósult.

Állítólag a májusban elhunyt médiaszemélyiség hatalmas adósságot hagyott hátra, ezért Berki Mazsinak nem volt más választása, munkába kellett állnia. A szombaton induló Dancing with the Stars műsorban ő fog feltűnni Kulcsár Edina helyett a TV2-n, de nemrégiben rendezte meg az Emmazsi baba-mama tábort, ami két fő részére 300 ezer forintba fájt. 

A Blikk kiszúrta, hogy a fiatal édesanya egy új céget is alapított: az Opten cégadatbázis szerint júniusban egy új, webshopot üzemeltető céget jelentett be egy Pest megyei településre. Állítólag Berki Krisztián egykori jó barátja is benne van a bizniszben. A webáruházból az egzotikus lakberendezési tárgyaktól kezdve, a gyermekjátékokon át, a karácsonyi dekorációig rengeteg minden elérhető.

Ez azonban még mindig nem minden, mert Berki Mazsi akár Gesztesi Károly utolsó szerelmével, Mattesz Csillával dolgozhat együtt. Mattesz Csilla, Hajdú Péter kedvesével, Láng Eszterrel egy baby spa hálozatba kezdett bele, de az ajtó nyitva áll Berki Krisztián özvegye előtt is, hogy csatlakozzon.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)