Megdöbbentő, Berki Krisztiánról mit jósolt meg Frabato 2017-ben – videó

Roppant érdekes visszanézni most azt a 2017-es adásrészletet, amiben Frabato tenyérből jósol Berki Krisztiánnak.

2022. május 18., 14:20

Szerző:

Berki Krisztiánt 2009 környékén kezdték el rendszeresen emlegetni a bulvárlapok, akkor még annak kapcsán, hogy éppen ő volt a Fradi-vezér és összejött Oszter Sándor lányával, Oszter Alexandrával. A 12 nappal ezelőtt, 41 évesen elhunyt egykori focista ezt követően (jó részben Hajdú Péternek köszönhetően) nagy médiakarriert futott be, szinte végtelen mennyiségű cikk-fotó-videó található róla az interneten.

Ebből a hatalmas mennyiségből merült most fel TV2 csatorna öt évvel ezelőtti videója, amelyben Frabato ősi mágus jósol Berki Krisztiánnak és Czippán Anettnek, tenyérből. Ez 2017 áprilisában volt, néhány hónappal azt megelőzően, hogy Hódi Pamela bejelentette, hogy szakítanak Berki Krisztiánnal. Katona Renáta, azaz Mazsi 2018 elején jött össze a médiaszemélyiséggel.

A két műsorvezető tenyerében az úgynevezett életvonalakat összehasonlítva azzal viccelnek, hogy Czippán Anetté milyen rövid. Hátborzongató, hogy Berki Krisztián mondja is neki, hogy ez maximum 40 évet jelenthet. Ehhez képest Berki Krisztián tenyerén ez a vonal kifejezetten hosszú, amire ő megjegyzi:

„elpusztíthatatlan vagyok!”

Frabato ehhez még a következőket teszi hozzá Berki Krisztián életvonalával kapcsolatban:

„hosszú, nagyon hosszú. És az őrangyalod neked is itt van, aki segít, mert a szárnya itt kijön.”

A fentiekkel szemben viszont valóban a jövőt mutatta az ökölbe szorított kéz oldala a megszületett, illetve a születendő gyerekekkel kapcsolatban. Frabato a Berki Krisztián öklét elemezve a következőket mondja az alábbi videóban:

„ebből azt mondanám, hogy egy fiad van, kapásból, pedig tudjuk, hogy lányod van. Van még egy gyerek benne, arra jön ki a lány a vonal szerint.”

Frabato hozzáteszi, hogy a tenyerét az ember meg tudja változtatni, ezért a tenyér(jóslás) „60%-ban jó”. Ennek megfelelően Berki Krisztiánnal kapcsolatban a hosszú életet sajnos nem találta el, az viszont, hogy még egy gyermeke lesz, egy lány, az bejött. Íme a teljes videó.

Berki Krisztián halála után aztán Frabato a LifeTV-n is beszélt a médiaszemélyiségről, ekkor azt mondta, hogy bár hosszú volt Berki Krisztián életvonala, volt benne egy törés.

Berki Krisztián halála kapcsán nem csillapodnak a kedélyek

Berki Mazsi megszólalt: kiderült, mikor és hol lesz Berki Krisztián temetése

Berki Krisztián halála kapcsán Vujity Tvtrko kemény kirohanást posztolt a „kamucelebek” ellen

Berki Mazsi egy dílertabló felhasználásával segítette a nyomozást

(Kiemelt kép: YouTube/TV2)