Berki Mazsi egy dílertabló felhasználásával segítette a nyomozást

Íme, Berki Mazsi mi alapján választotta ki a gyanúsított férfi képét a dílertablóról.

2022. május 18., 07:37

Szerző:

Berki Mazsinak is be kellett kapcsolódnia abba a rendőrségi eljárásba, amely férje elhunytának körülményeit hivatott tisztázni. Berki Krisztián halála kapcsán őrizetbe vettek egy vecsési férfit, akit azzal gyanúsítanak a hatóságok, hogy 2018 és 2021 között többször is adhatott el kokaint az immár csaknem két hete meghalt médiaszemélyiségnek. A hírekben K. Istvánként emlegetett személy mellett még egy férfit letartóztattak – tőle marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat és teljesítményfokozókat foglaltak le.

A Blikk című lapnak dr. Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel vádolt férfi ügyvédje nyilatkozott, többek között a következőket állítva:

„Berki Krisztián özvegye a kihallgatásán emlékezett arra, hogy az ügyfelemmel valamilyen módon kapcsolatban állt a férje. Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt.”

Amint az a múlt héten kiderült, K. István és Berki Krisztián az edzőteremben ismerkedtek össze, a gyanúsított férfi azonban tagadja, hogy kábítószert adott volna a médiaszemélyiségnek: mindössze azt ismerte el, hogy ő maga fogyasztott drogot, de állítja, hogy soha nem adott belőle másnak. A férfi szakmája asztalos, beszámolója szerint arról volt szó köztük, hogy készít egy gardróbot Berkiéknek.

K. Istvánt három nap után szabadlábra helyezték, de nyomkövetőt kell viselnie, Pest megye területét nem hagyhatja el az ügy lezárultáig.

További friss információk Berki Krisztián elhunyta kapcsán

Berki Krisztiánt itt temetné el az édesanyja

Hódi Pamela tart tőle, hogy támadni fogják, hogy így viselkedik Berki Krisztián halála után

Videó: Hajdú Péter felolvasta, mit üzent neki az elhunyt Berki Krisztián

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)