Kiderült: Berki Krisztiánt itt temetné el az édesanyja

Berki Mazsié lesz a végső szó. 

2022. május 14., 08:33

Szerző:

Berki Krisztián boncolása már megtörtént, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell így a család még mindig nem tudja pontosan, mi történt az egykori focistával. A Blikk információi szerint az elhunyt sztár édesanyja szeretné, ha a fiát Tatabányán helyeznék végső nyugalomra, de természetesen elfogadja a felesége döntését ezzel kapcsolatban. A lap információi szerint Berki Mazsi azt tervezi, hogy Esztergomban tartanak misét elhunyt férje lelki üdvéért. 

„Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat”

- nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja, Mayer Júlia.

A lap kereste Berki Mazsit is, de nem érték el. Információik szerint a gyászoló feleség hazautazott a családjához Kecskemétre. Egy neve elhallgatását kérő ismerős pedig elárulta, hogy a családján kívül senki mással nem áll szóba jelenleg. Közben a rendőrség továbbra is nyomoz Berki Krisztián halálának az ügyében. 

Mint megírtuk, a 41 évesen elhunyt médiaszemélyiség feltételezett dílere vallott az ügyről, majd elengedték. A TV2 csütörtök esti riportjából kiderült, hogy a bíróság végül nem adott helyt az ügyészség kérésének. K. Istvánt meghallgatták, aki azt vallotta, hogy ismerte ugyan Berki Krisztiánt, de nem adott el neki kábítószert. A Tények című műsor riportja szerint ezek után szabadlábra bocsátották a férfit, de azzal, hogy nyomkövetőt kell viselnie, hogy a hatóságok elől ne tudjon elrejtőzni.

„A parkettásként és asztalosként dolgozó ügyfelem Berki Krisztiánt ismerte, de természetesen nem árult neki kábítószert. Az edzőteremből ismerték egymást, és korábban egy gardrób elkészítését vállalta számára”

- mondta K. István ügyvédje, dr. Parti Ágnes.

A lap információi szerint azonban, a férfi komoly bűnözői múlttal rendelkezik: korábban Hajdú-Bihar megyében kereskedett droggal és nem kis dologról lehet szó, ugyanis 2011-ben kilenc év fegyházat kapott, de korábban is ült másfél évig börtön. Legutóbb jómagaviselete miatt 2015-ben hagyhatta el a börtönt. 

Berki Krisztián haláláról a legfrissebbek

Videó: az elhunyt Berki Krisztián halottlátón keresztül üzent Hajdú Péternek

Berki Krisztián halála közelebb hozta egymáshoz Berki Mazsit és Hódi Pamelát

Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)