Videó: az elhunyt Berki Krisztián halottlátón keresztül üzent Hajdú Péternek

Kiss Kató volt a LifeTV vendége.

2022. május 13., 11:39

Szerző:

Kiss Kató léleklátó is megdöbbent Berki Krisztián tragikus halálán. A LifeTV műsorában elmondta, hogy megpróbált nem foglalkozni vele, de nem sokkal a halála utána az egykori focista megjelent nála. Mint megírtuk, az elhunyt sztár felesége, Berki Mazsi szintén Kiss Katóhoz fordult néhány nappal ezelőtt. 

A halottlátó elárulta, hogy Berki Mazsi azután kereste fel, miután Berki Krisztián lelke megjelent nála. Kiss Kató véleménye szerint mindannyian képességekkel születünk, ám gyakran 30-40 éves koruk körül többen elkezdenek a spiritualitás felé fordulni. Hozzátette, hogy minden embernek van belső hangja.

Kiss Kató a riport előtt kért egy papírt és egy tollat, majd később a beszélgetés során kiderült, hogy Hajdú Péter számára kell leírnia egy üzenetet. A léleklátó elárulta a két műsorvezetőnek Ábel Anitának és Bereczki Zoltánnak, hogy nem kell nagy dologra gondolni, egy konkrét mondatot kell leírnia a LifeTV vezérigazgatójának.

Berki Krisztián halála Hajdú Pétert is megviselte. Hajdú az RTL Klubnak nyilatkozott néhány nappal ezelőtt azzal kapcsolatban, hogy az elhunyt exfocista neki köszönhette a médiakarrierjét, valamint arról is beszélt, hogy nagyon kedvelte a botrányairól híres sztárt.

„Nagyon jól ismertem, és a médiakarrierjét nekem köszönheti, amit ő többször el is mondott. Annak idején még a Frizbiben láttam őt vendégül, és nagyon érdekes volt ez az interjú, mert úgy hívtuk be, hogy ő egy nem túl kedvelt Fradi-vezető volt akkoriban, illetve pont akkor jött el a Fraditól és különböző zűrjei voltak. És én mint fradista azt gondoltam, hogy na majd én meg fogom szorongatni. Ritkán, de történt már velem ilyen: a beszélgetés alatt megkedveltem. Annyira összeszedetten és annyira jól válaszolt és annyira jófej volt, hogy annyira megkedveltem őt a beszélgetés végére, aztán aztán privátban is találkoztunk több alkalommal. Így indult a mi kapcsolatunk, voltunk közösen nyaralni, az utolsó tévés műsorait nekem köszönheti, nálunk volt a Life TV-n. Sőt, annak idején még a konkurenciátokhoz [a TV2-höz] az Édes életbe én ajánlottam be”

– mesélte a tévés.

Berki Krisztián haláláról a legfrissebbek

Berki Krisztián feltételezett dílere vallott az ügyről, aztán elengedték

Berki Krisztián halála közelebb hozta egymáshoz Berki Mazsit és Hódi Pamelát

Berki Krisztián feltételezett dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)