Berki Krisztián helyesírásán poénkodtak, íme, Berki mit reagált

Berki Krisztián egyetlen emojival reagált a kommentelőnek.

2022. április 28., 07:36

Szerző:

Berki Krisztián a nagyobbik lánya, Berki Natasa Zselyke tanulmányi előmeneteléről számolt be az Instagramon szerdán, és ennek kapcsán volt egy kommentváltása egy hozzászólóval. A médiaszemélyiség a következőket írja, posztjának szövegét változtatás nélkül közöljük.

„A »nagy dolgozatok« hetét éljük most a suliban. Tegnap matek, angol »nagy dolgozat« volt mindkettő jelentjük 5-ös lett, ma akkor következzen egy kis nyelvtan! Mindig azt tanítom Natinak, hogy aki felkészül győz! Szerencsések vagyunk, hogy a suliból most már leckével nem jön haza a kisasszony de a dolgozatokra azért itthon még felkészülünk! Ahogy édes-anyjáéknál úgy nálunk is meg van ki mit tanul Natival. Nálatok is meg van, hogy ki miben erős otthon? Mindent a törpékért! El sem hiszem, hogy jövőre már harmadik osztályba megy”

– írja Berki Krisztián az alábbi posztban.

A poszt legnépszerűbb kommentje, amit rengeteg más hozzászóló is lájkolt, a következőket tartalmazza:

„»édes-anyjáéknál«, »meg van ki mit« – hát nagyon drukkolok a nyelvtandogához az egész családnak!!!

Ez a komment ugye arra mutat rá, hogy a médiaszemélyiség helyesírása alapján elképzelhető, hogy neki nagyobb gondot okozna a nyelvtandolgozat, mint lányának. A celebapuka maga is reagált erre egy hozzászólással, és válasza mindössze egyetlen emojiból áll: Berki Krisztián egy szivecskék között mosolygó szmájlit posztolt, amiből úgy tűnik, nem haragudott meg a csipkelődésért.

Kommunikáció kommentelőkkel

Meggyes Dávid így tette helyre a Stana Alexandra fenekére megjegyzést tevő férfit

Kulcsár Edina végre válaszolt a kommentelőknek a válásáról: A sötétben sírtam

ByeAlexnek keményen beszólt egy csirkeburgerező, a zenész visszaszólt

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)