Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolatáról megdöbbentő dolgokat árult el egy bennfentes

Szabó Simon és Balogh Edina a tavalyi Farm VIP forgatása alatt kerültek közel egymáshoz, így a nagyközönséget azóta is foglalkoztatja, hogy mi lehet velük.

2024. február 21., 10:03

Szerző:

Hatalmas szenzáció volt januárban, amikor kiderült, hogy 2023-ban is összejött egy páros a Farm VIP forgatása alatt, és ezt az egyik érintett, Balogh Edina erősítette meg akkor a hot! magazinban, de most vannak friss nyilatkozatok is. Nézzük először, amit maga Balogh Edina mondott, alatta találja majd a friss értesüléseket a sztárpárról!

Balogh Edina beszélt a kapcsolatáról Szabó Simonnal

„Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű”

– többek között ezt mesélte januárban az egykor Som-Balogh Edina néven ismert színésznő a Farm VIP forgatásának időszakáról. Mint mondja, az is rengeteget segített neki, hogy Szabó Simon személyében tudott valakivel beszélni a válásáról.

„A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem”

– itt Balogh Edina a volt férjére, Som Krisztiánra utal. Ő szintén új kapcsolatot kezdett nemrégiben.

„Egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket.Ez a legkorrektebb út; tartozom ennyivel, ha már valamilyen szinten eddig is betekintést engedtem az életembe. Nem könnyű beszélnem most arról, ami zajlik bennem, de bujkálni sem szeretnék”

– mondta Balogh Edina január elején.

Most egy bennfentes szólalt meg róluk

Ezúttal a Best magazin címlapján szerepel a két sztár, de nem ők maguk nyilatkoztak a kiadványnak, hanem egy közös ismerősük beszélt.

Az informátor most többek között a következőkről számol be:

„mindketten megfontoltak, és a gyerekek miatt hatszor meggondolják minden lépésüket. Szeretik egymást, de egyelőre ott tartanak, hogy igyekeznek minél több időt együtt tölteni és megismerni a másikat. Sokat randevúznak. Szeretnek moziba és színházba járni, és pár hete együtt voltak Bécsben is.”

Még egy idézet a cikkből a bennfentestől a magazinból:

„hatalmas támaszai egymásnak, de még fel kell dolgozniuk a csalódásaikat, az ezzel járó változásokat, és megszokniuk az új életüket. Mindezt úgy, hogy a környezetükben senkinek se okozzanak fájdalmat. Szeretnének majd összeköltözni, de nem siettetnek semmit sem. Tervezgetnek, és szép lassan, lépésről lépésre haladnak előre.”

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)