Jordán Tamás megdöbbentő módon tudta meg, hogy lánya, Jordán Adél összejött Székely Krisztával

Jordán Tamás most D. Tóth Kriszta műsorában mondta el, hogyan szerzett tudomást Jordán Adél és Székely Kriszta kapcsolatáról.

2023. október 20., 09:55

Szerző:

Jordán Tamás két évvel ezelőtt még nem volt hajlandó nyilatkozni lánya, Jordán Adél comingoutjáról, de most előkerült a téma D. Tóth Kriszta friss videójában, az Elviszlek magammalban. Az autózós interjúban a Nemzet Színésze elmondja, hogy a lánya maga hívta fel, hogy új kapcsolatáról beszámoljon, de meghökkentő módon Jordán Tamás azonnal kitalálta, miről lesz szó.

A történethez fontos részlet lehet, hogy Jordán Adél annak idején öt évig Fenyő Ivánnal élt, majd Keresztes Tamással házasodott össze. A házasságból egy kisfiuk született, a két szülő 2020-ban jelentette be, hogy szétválnak. Valamivel ezután lehetett, hogy Jordán Tamást felhívta a lánya.

„Adéllal mi gyakran beszélünk, ha máshogy nem, telefonon. Annak idején,nem tudom pontosan, mikor kezdődött ez a kapcsolat, felhívott és mondta, hogy »apu, szerelmes vagyok«”

– meséli az alább megtekinthető interjúban Jordán Tamás, amint azt a Blikk is kiszúrta.

„Az első kérdésem az volt, hogy »lány?«”

– folytatja a történetet Jordán Tamás, azaz úgy tűnik, az apai megérzés megelőzte lánya bejelentését.

Igaz, a színész tagadja, hogy megérzésről lett volna szó, mindenesetre a lányát váratlanul érte, hogy apja így kitalálta, mi a mondanivalója:

„teljesen ledöbbent attól, hogy egyből rákérdeztem. Semmiféle megérzésem nem volt, csak jól be tudom tartani a barkochba le nem írt szabályait.”

Nézzen bele alább a beszélgetésbe!

(Kiemelt kép: Jordán Adél és Székely Kriszta az ELLE magazin címlapján)