Árpa Attila indulatosan indokolja visszavonulását: Elegem lett és meguntam

Árpa Attila, a tavalyi Nagy Ő eltűnt, és ez direkt van.

2023. július 7., 08:26

Szerző:

Árpa Attila nagyon ritkásan frissíti az Instagramját, tűnt fel a Ripost című lap munkatársainak. Megkérdezték ennek az okát A nagy Ő című reality tavalyi évadjának címszereplőjétől, és akár meglepő is lehet, hogy milyen indulatos-belemenős válasz érkezett a színész-producertől:

„mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így! Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki.”

Árpa Attila azt mondja tehát, hogy visszavonult most egy időre a közösségi médiától, de a cikkben azt azért még tisztázza, hogy a világ eseményei ettől még természetesen érdeklik, szóval a híreket olvassa, csak magáról nem kíván többet megosztani.

A legutóbbi posztja három hetes, és édesanyjával kapcsolatos, bár utal a színésszel szemben folyó büntetőperre is.

„Tudjátok, mennyire érdekelnek engem a mai hírek, és hogy az ügyészség milyen sajtóközleményeket adogat ki velem kapcsolatban? Semennyire. Szarok rá. Tegyék csak. Tudjátok, mit tartok igazán fontosnak? Azt, hogy édesanyámat elkísérhetem a hatvanadik (!) érettségi osztálytalálkozójára. Ezek a fontos dolgok”

– írja Árpa Attila az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)